MENÜ

Balıkesirspor 0-5 Bursaspor

Geride kalan 6 haftada gol sıkıntısı çeken Yeşil-Beyazlılar, 39 yıl sonra karşılaştığı Balıkesir'e patladı. Bakambu'nun 3 gol atarak yıldızlaştığı maçta 5-0'la gülen Timsah, tarihi bir zafer kazandı, üst sıralara 'yarışta biz de varız' mesajı yolladı.

Balıkesirspor 0-5 Bursaspor

90 + Oğuz Dizer
_____________________________-

Haberin Devamı

Erzurum’da gümbür gümbür çöken kayak pistlerinden, daha beter yerle bir oldu dün gece, Balıkesirspor futbol takımı. Oysa geçtiğimiz hafta Rize’den iyi sonuçla dönmüş ve taraftarlarını ümitlendirmişlerdi. Bursaspor bu morali öyle yerle bir etti ki, tribünler sanki ağır sikletle tüy siklet boks maçı izledi. Nakavt kararı için de, orta hakem Abay 9’a kadar saymayı dahi beklemedi, teknik nakavtla 5’te bitirdi! Son karşı karşıya geldikleri günden, bu güne 39 senedir Bursaspor’un ne diye zirvelerde, Balıkesirspor’un da aşağıdaki liglerde ömür geçirdiği belli oldu böylece. Bursaspor gerçekten büyük bir futbol camiası ve bu her halleriyle belgeli.

Gol fıtığı da geçmiş!

Teknik direktör Şenol Güneş bel fıtığı derdiyle beraber gol fıtığı problemini de halletmiş. Geçmiş olsun, şifalar daim olsun Güneş. Ligimizde bol şut çekme keyfi yaşatanlardan olan Timsahlar daha 1. dakika dolmadan Ozan’la golü denedi. Belluschi henüz dakika 4’te öyle bir gol attı ki, şaheserdi: 1-0. Bursaspor deplasmanlarda öyle bir futbol oynuyor ki, Şenol Güneş ‘her müsabakamızı deplasmanda oynamak istiyoruz’ istida verse TFF’ye yeri var. 19’da Bakambu, Civelli’nin nefis indirdiği topla 2-0’ a taşıdı vaziyeti. Aynı Bakambu 22’de 3-0’a getirdiğinde Bursaspor lehine, Balıkesirspor’un rakip kaleye sadece iki sefer gidebildiği notu var önümde. Yine Bakambu 34’te adeta İstanbul’a da bir selam çaktı ve farkı 4’e taşıdı. Bu arada Santos ve Gökhan oyundan alınıyor ama bence Balıkesirspor’un külliyen revize edilmesi gerekiyor! Gecenin açılış kurdelasını kesen Belluschi 55’de vaziyeti 5-0’a getirdi ve kalan dakikalar ileri geri ayak oyunu formatında geçti. Bravo Bursaspor...

YORUM YAZ