MENÜ

Abdurrahim Albayrak Lucescu'yu işaret etti

Seçimde Duygun Yarsuvat'ın listesinden yer alan Abdürrahim Albayrak Lucescu, takımın geleceği ve mali sorunlar hakkında açıklamalar yaptı.

Abdurrahim Albayrak Lucescu'yu işaret etti

Galatasaray'da Duygun Yarsuvat'ın listesinden yer alan Abdürrahim Albayrak, oyların sayımı işlemine geçildiği esnada NTV Spor'un sorularını yanıtladı.

Albayrak, Galatasaray'ın sürekli gündemine gelen teknik direktör Lucescu ile ilgili soruya, "Galatasaray menfaatleri doğrultusunda herşeyi yaparım. Bundan önce seçim bitt, sandıklar kapandı. Başakşehir maçı çok önemli. Seçim arifesinde bir şey konuşmak istemiyorum ama akulübün geleceği için aklımda bir sürü proje var. Başkanımızla da uzun uzun konuştuk. Hocayla görüşmemiz lazım, cezalılar hakkında konuşmamız lazım. Nasıl olsa Galatasaray benim param derseniz Galatasaray'ın sağ beki Milli Takım'ın sağ beki, sol beki de hep Milli Takım'da oynayan oyuncular. " cevabını verdi.

Albayrak, Mayıs ayında takımdaki oyuncu sayısını indirmek zorunda olduklarını ifade ederek, "41 tane oyuncu var, hepsine bonservis bedeli ödenmiş. Defter değeri düşük oyuncuların değerlendirilmesi önemli. Allah'ın izniyle sandıktan ne çıkarsa ona bakacağız. şeklinde konuştu.

Albayrak sözlerini noktalarken "Televizyonların başında bizi izleyen herkese 'I love you' diyelim" şeklinde bir espri yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ