MENÜ

Taraftar sizi beğendi

Beşiktaş, Partizan'ı sahadan sildi, sahadaki her Siyah-Beyazlı alkış topladı. Ancak Töre, Ba, Veli, Olcay ve Oğuzhan'ın harika performansları, farklı galibiyette başrolü oynadı.

Taraftar sizi beğendi

Gökhan Töre
Son dönemin en çok konuşulan ismi Gökhan Töre, Partizan takımına zor anlar yaşattı. Maçta Töre’nin bir topu direkten dönerken, mücadeleyi de 1 gol ve 1 asistle tamamladı. Avrupa kupalarındaki 2. golünü atan Töre, 3 gol pasıyla da şu an Beşiktaş’ın resmi maçlarda en çok asist yapan oyuncusu oldu.

Demba Ba

Siyah-Beyazlılar’ın yıldızı, Partizan savunmasına zor anlar yaşattı. Topsuz alanda bile yanında en az bir Partizan’lı vardı. Kartal’ın ikinci golünü atan Ba, Töre’nin golünde de asisti yaptı. Senegalli forvet, böylece bu sezon 10 resmi maçta 7 gol (Süper Lig’de 2, Avrupa’da 5) atmayı başardı.

Veli Kavlak
18. dakikada kimsenin beklemediği bir anda uzaktan harika bir gol attı. Rakip kaleci, topun yön değiştirmesi sonucu çaresiz kaldı. Avrupa’daki ikinci golünü attı. Daha önceki golü ise 2010 yılında Avusturya ekibi
Rapid Wien formasıyla Beşiktaş’ydı. Orta sahada çok çalıştı, basmadık yer bırakmadı.

Olcay Şahan
Avrupa’daki dokuzuncu karşılaşmasında ikinci asistini yaptı. Her zaman olduğu gibi istikrarlı performansını sürdürdü. Demba Ba’nın attığı golde akıl dolu bir pas verdi. Bu sezon Siyah-Beyazlı formayı 16 kez giyerken, rakip fileleri 5 kez salladı ve 2 de asist yaptı.

Oğuzhan
Beşiktaş’ın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup, Demba Ba’nın hemen arkasında maça başladı. Takımının atak organizasyonlarında başrolü üstlenen Oğuzhan, 52’de Gökhan Töre’nin pasında ceza sahası içinde fileleri havalandırdı. Oğuzhan, Avrupa’daki ikinci golünü attı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ