MENÜ

Sharapova, Singapur'a veda etti

Singapur'da devam eden WTA Sezon Sonu Finalleri'nde mücadele eden Maria Sharapova, Polonyalı Agniezska Radwanska'yı 3 saat 10 dakika süren maç sonrasında mağlup etti. Ancak Rus tenisçi, bu zafere rağmen ilk 2 maçını kaybettiği için turnuvaya veda etti.

Sharapova, Singapur'a veda etti

Beyaz Grup'ta oynadığı ilk 2 maçtan mağlup ayrılan Maria Sharapova, WTA Sezon Sonu Finalleri'nde yarı finale çıkmak için son şansı olan maçta Agniezska Radwanska karşısında korta çıktı.

Haberin Devamı

lk seti 7-5'lik skorla hanesine yazdıran dünya 2 numarası, ikinci sette 5-1 öndeyken 3 kez maç için servis oyunu oynama şansı yakaladı. Ancak Polonyalı Radwanska, inanılmaz bir geri dönüşe imza atarak tie-break'e giden seti kazandı. Bu sonuçla birlikte Maria Sharapova'nın yarı final oynama şansı kalmazken, antrenman havasında geçen karar setini Sharapova 6-2 alarak maça noktayı koydu. 3 saat 10 dakika süren mücadele sonrasında 37 yaşındaki Masha, WTA Finalleri'ne veda etti.

Serena 1 numarada kaldı
Dünya sıralamasının 1. basamağında bulunan Serena Williams, Sharapova'nın elenmesinin ardından yıl sonuna kadar 1 numarada kalmayı garantilemiş oldu. ABD'li tenisçi, kariyerinde 4. kez 1 numara olarak sezonu tamamlamayı başardı.

Wozniacki'den Radwanska'ya piyango!
İşlerin karıştığı beyaz grupta, Sharapova'ya mağlup olan Radwanska, yarı finali biletini son anda kaptı. Daha önce yarı finale yükselmeyi başaran Caroline Wozniacki'nin Wimbledon şampiyonu Petra Kvitova'yı mağlup etmesiyle birlikte 24 yaşındaki Polonyalı adını son 4 tenisçi arasına yazdırdı.

Haberin Devamı

Tolga Kaplan /Fanatik.com.tr

İlişkili Haber

Kvitova, Sharapova karşısında rahat kazandı

YORUM YAZ