MENÜ

‘Prandelli yetersiz ve tutarsız!'

Galatasaray'ın evinde Borussia Dortmund'a 4-0 yenilmesi, Prandelli'nin ülkesi İtalya'daki spor basınında da yankı buldu. Tecrübeli hoca yoğun eleştiri yağmuruna tutuldu.

‘Prandelli yetersiz ve tutarsız!'

La Gazzetta Dello Sport: Kupa Galatasaray geçmiyor, Prandelli’yi doğradılar. Galatasaray derbiden zaferle ayrılmasaydı, Prandelli cehennemi daha çok yaşayabilirdi.

Tuttosport: Prandelli bir kez daha yetersizliğini ve tutarsızlığını ortaya koydu. 0-4’lük sonuç, matematiksel olmasa da Türkler’in Şampiyonlar Ligi’nden elenmesinin bir işareti.

Corriere Dello Sport: Prandelli yeniden yıkıldı, elveda Avrupa. İtalyan teknik adam kulübede çöktü kaldı. Avrupa Ligi’nde devam etmek için ölümcül taklalar atması lazım.

La Repubblica: Prandelli’nin felaketi. Galatasaray, evinde parçalara ayrıldı.

Marca: Galatasaray, Dortmund karşısında askeri korteje geçti. Sarı- Kırmızılı oyuncular 4-0’a bile dua etmeli. Sneijder ve Burak sahada sadece gezinerek vakit geçirmek zorunda kaldı.

AS: Prandelli’nin suratı, her atılan golden sonra bir şeyler mırıldayan romantik bir şairi hatırlatıyor. İtalyan hocanın çaresizliği görülmeye değerdi.

El Mundo Deportivo: Borussia, zayıf Galatasaray karşısında bayram yaptı. Galatasaray takım oyunundan uzak, bireysel bir futbol ortaya koydu ve fırsatçı bir zihniyetle gol bulmaya çalıştı.

Sport: Klopp’un öğrencileri Türkiye’de futbol dersi verdi. Galatasaray evinde aldığı bu farklı mağlubiyetle Şampiyonlar Ligi’ne veda etti. Galatasaray’ın rakiplerine kök söktürdüğü futbolundan eser kalmadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ