MENÜ

'Kobe yüzünden gelmeyen korkaktır'

Los Angeles Lakers'ın büyük hissedarı ve başkanı Jeanie Buss, Kobe Bryant sebebiyle Lakers'a gelmeye sıcak bakmayan yıldızları böyle tanımladı.

'Kobe yüzünden gelmeyen korkaktır'

NBA, tarihinin en hareketli yaz dönemlerinden birini geride bıraktı bırakmasına, ancak 2014 yazı fırtınası hala dinmiş değil. 2014 NBA Draftı'nda gelecekte ligin en iyi forvetlerinden biri olması beklenen Julius Randle'ı seçmesi dışında yaz döneminde büyük bir hamle yapamayan (ya da yapmayan) Lakers'ta Başkan Jeanie Buss, büyük oyuncuların yıldız pastasını Kobe Bryant ile bölüşmek istememeleri gerekçesiyle Lakers'a gelmeye sıcak bakmalalarıyla ilgili söylentileri alevlendirdi. Buss, ''Bana Lakers'a Kobe Bryant sebebiyle gelmeyen bir serbest oyuncu gösterin, ben de size bir ezik göstereyim'' dedi.

LeBron'a mı, Melo'ya mı?
Buss'ın bu sözleri, NBA'de geniş yankı uyandırdı. Bilindiği üzere Los Angeles Lakers, yaz döneminde başta LeBron James ve Carmelo Anthony olmak üzere bazı önemli yıldızlarla görüşmeler gerçekleştirmiş, ancak her iki oyuncu da kariyerlerini Los Angeles dışında bir yerde geçirme kararı almıştı. 2013 yazında Dwight Howard'ı kaybeden Sarı-Morlular, bu yaz da takımın son iki şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan All-Star pivot Pau Gasol'ü Chicago Bulls'a kaptırmıştı.

Ahmet Melik SUBAŞI
@ahmetmsubasi

Haberin Devamı
YORUM YAZ