MENÜ

Galatasaraylı eski hoca Ümit Özat'ın yardımcısı oldu

Galatasaray'dan olaylı bir şekilde ayrılan kadın antrenör Duygu Erdoğan, Elazığspor'u çalıştıran Ümit Özat'ın yardımcısı oldu.

Galatasaraylı eski hoca Ümit Özat'ın yardımcısı oldu

Fatih Terim döneminde Galatasaray'ın A takımının antrenmanlarına katılan ve antrenörlük yapan Duygu Erdoğan, PTT 1. Lig'de Elazığspor'u çalıştıran Ümit Özat'ın yardımcısı oldu. Erdoğan, "Şu an Elazığspor’dayım. PTT 1. Lig’deki ilk deneyimim. Daha önce Süper Lig ve altyapı liglerinde yer almıştım. Burada olmak benim için farklı. Ligleri tanıma, genç futbolcuları tanımak ya da bu liglerdeki tecrübeli futbolcularla çalışmak benim adıma çok önemli bir deneyim olduğunu düşünüyorum. Benim için takım fark etmiyor. Mesleğimi icra ediyorum. Mesleğimi nerede yaptığım değil ne şekilde yaptığım önemli" dedi.

Erdoğan, geçtiğimiz yıl resmi hesabından daha önce Fenerbahçe'yle ilgili attığı tweet'ler nedeniyle Sarı-Kırmızılı kulüpten gönderilmişti.

Ümit Özat daha önce katıldığı bir televizyon programında kadın spiker Simge Fıstıkoğlu ile girdiği tartışmada, "Kadınlar futboldan anlamaz" şeklinde açıklamarda bulunmuştu.

ÜMİT ÖZAT: KADINLAR FUTBOLDAN ERKEKLAR KADAR ANLAMAZ! İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı
YORUM YAZ