MENÜ

Galatasaray'da cevapsız sorular!

Dortmund maçı öncesinde Bruma ile Prandelli arasında ilginç bir diyalog, daha doğrusu monolog yaşandı... Kadroda olmadığını öğrenen Portekizli, “Neden beni almadınız hocam, sakatlığım da geçti. Sebebini söylerseniz dikkat ederim” dedi. Prandelli'nin cevabı ise oldukça sessizdi.

Galatasaray'da cevapsız sorular!

Galatasaray’ın 10 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek aldığı Bruma, Dortmund maçında 18 kişilik kadroya alınmamasına isyan etmiş, durumu ülkesinin basınına anlatarak, “Artık söz bitti” demişti. Genç yetenek bu açıklamayı yapmadan önce, Prandelli ile arasında ilginç bir olay yaşandı. Maç kadrosunda olmadığını öğrenen Bruma, Prandelli’nin yanına gitti, “Hocam beni neden kadroya almıyorsunuz?” diye sordu. Prandelli cevap vermedi. Bruma daha sonra, “Eğer sebebini söylerseniz, ben de dikkatli davranırım, ne yapmam gerekiyor” diye devam etti. Prandelli buna da cevap vermedi. Genç futbolcu da, “Sakatlığım olduğunu düşünüyorsanız, kendimi gayet iyi hissediyorum, oynayabilirim” diye ekledi. Tecrübeli hocanın bu sözlere cevabı ise arkasını dönüp gitmek oldu.

Köprüler atılıyor

Bu durum karşısında çok şaşıran Bruma, menacerine haber gönderip, “Beni oynatmayacaklarsa neden aldılar? Oynamak istiyorum, buna ihtiyacım var. Hoca benimle konuşmuyor, sorularıma cevap vermiyor. Lütfen bana kulüp bulun, ayrılmak istiyorum” ifadesini kullandı. Bundan sonra neler olacağını ise zaman gösterecek.

O an ne yaşandı?

Bruma: Hocam beni neden kadroya almıyorsunuz?

Prandelli: ...

Bruma: Eğer sebebini söylerseniz, ben de dikkatli davranırım

Prandelli: ...

Bruma: Sakatlığım olduğunu düşünüyorsanız, gayet iyiyim

Prandelli: ...

Mehmet Demircan

Haberin Devamı
YORUM YAZ