MENÜ

Fenerbahçeliler dikkat!

E-Bilet uygulamasına geç katılan Fenerbahçe'de 3 maçlık geçici kombine kartı olanlar, Gençlerbirliği mücadelesini de izleyebilecek.

Fenerbahçeliler dikkat!

Fenerbahçeli taraftarlar bu sezon hayata geçirilen Passolig (E-Bilet) uygulaması nedeniyle halen kafa karışıklığı yaşıyor. Sarı-Lacivertli kulübün sisteme geç dahil olmasından dolayı yaşanan aksaklıklar son bulmuş değil. E-Bilet uygulaması aktif hale gelinceye kadar iç saha maçlarına hangi yöntemle gireceğini düşünen taraftarlara müjdeli haber geldi. Kombine kartı olan taraftarlar Kadıköy'de oynanacak maçları izlemekte sorun yaşamazken, daha önce Karabük, Gaziantep ve Konyaspor maçları için bastırılan 3 maçlık kombine kartı alanların Gençlerbirliği mücadelesine de aynı kartlarla girecekleri duyuruldu.

Yönetim açıklama yaptı

Üç maçlık kombine kartı olan bazı taraftarların halen kulübe başvuruda bulunduğu öğrenildi. Yönetim taraftarın aklındaki soru işaretlerini gidermek için yaptığı açıklamayla durumu netleştirdi. E-Bilet uygulaması aktif hale gelene kadar Fenerbahçe'nin Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı karşılaşmalarda, 3 maçlık kombine kartların aktif olacağı ve taraftarların bu kartla stada girebileceği bir kez daha duyuruldu. Ayrıca taraftarlardan kombine kartlarını E-Bilet sistemi aktif olana dek muhafaza etmeleri istendi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ