MENÜ

Fenerbahçe'den flaş açıklama!

Fenerbahçe, Gençlerbirliği Kulübü'nün basın sözcüsü Hakan Kaynar'ın açıklamalarına resmi internet sitesinden yanıt verdi.

Fenerbahçe'den flaş açıklama!

Sarı Lacivertliler'in Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında konuk edeceği Genlerbirliği maçı öncesi, Başkent temsilcinin basın sözcüsü bir açıklama yapmıştı. Bu açıklamaya karşılık, Fenerbahçe'den yanıt geldi.

İşte Fenerbahçe'nin o cevabı:


Bugün Gençlerbirliği Spor Kulübü Basın Sözcüsünün basında yer alan yakışıksız açıklamaları tarafımızdan dikkatle takip edilmiştir.

Türk futbolunda geçen hafta Galatasaray tarafından başlatılan, bu hafta da Gençlerbirliği ile devam eden, Fenerbahçe'nin rakiplerinin müsabakanın hemen öncesinde, maçın hakemine yönelik yaptıkları manipülatif, hakemi baskı altına almaya yönelik ve algı yönetimi içeren, sonuçları itibariyle de başarıya ulaşan yeni bir tarz geliştirdikleri açıkça ortadadır.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, planlanan algı yönetimi ve maçların hakemlerini etkilemeye yönelik manipülatif açıklamalar karşısında futbol yetkililerini göreve çağırmakla birlikte, bu konu hakkında en sert tedbirleri alacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.

Haberin Devamı

İlişkili Haber

Gençlerbirliği'nden Fenerbahçe maçı öncesi hakem uyarısı

YORUM YAZ