MENÜ

Emrah Başsan 37 saniyede işi bitirdi!

Antalyasporlular'ın takımda kalmasına en çok sevindiği isim olan Emrah Başsan, Akdeniz ekibini sırtlamaya devam ediyor. Genç yıldız adayı Samsun maçının 37. saniyesinde attığı golle tarihe geçerken FANATİK'e iddalı açıklamalar yaptı:

Emrah Başsan 37 saniyede işi bitirdi!

"Erken gol bizi rahatlattı. Şimdi sırada Adana Demirspor maçı var. Biz bu takımı yeniden hak ettiği yere çıkarmak için yola çıktık. Adana'da kazanıp hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz"

Antalyaspor'un Samsunspor karşısında elde ettiği kritik zaferde attığı golle başrol oynayan bu sezon ilk rekortmen ismi oldu. Maç başlar başlamaz sağ kanatta buluştuğu topu, süratiyle rakiplerini tek tek geçip ağlarla buluşturan Kırmızı-Beyazlılar'ın yıldızı 37. saniyede attığı golle 'bu sezonun en erken skor üreten futbolcusu' unvanını kazandı. Golün hikayesini, maçın önemini ve gelecek haftaki Adana Demirspor randevusuyla ilgili düşüncelerini FANATİK'e anlatan başarılı oyuncu, iddialı açıklamalar yaptı.

'Taktik erken tuttu'

Taktik gereği oyuna hızlı ve atak başlamak istediklerini ve ilk düdükle bunu uygulamaya koyduklarını ifade eden Emrah Başsan, "Neticesinde hızlı gelişen atakta çok erken bir gol bulduk ve maça üstün başlayarak bir anlamda erken rahatladık. Tabii bu gol aynı zamanda rakibimizin de gardını düşüren etken oldu. Böyle önemli bir golü attığım için çok mutluyum, ancak her şeyden çnemlisi kazanmak ve biz Samsunspor gibi ciddi bir rakip karşısında bunu başardık" değerlendirmesini yaptı.

'Rakip farketmez'

Adana Demirspor maçıyla ilgili de düşüncelerini aktaran genç yıldız adayı, sözlerini şöyle sürdürdü: Biz Antalyaspor'u mutlaka ama mutlaka yeniden hak ettiği yere çıkarmak istiyoruz. Bu nedenle rakip ayırt etme, maç seçme gibi bir lükse sahip değiliz. Güzel ve keyifli bir mücadele bizi bekliyor olacak. Rakibimizin çok kaliteli oyunculara sahip olduğunu söylemek mümkün. 3 puan için sahada olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Şampiyonluk yolunda önemli sınavlarımızında birini oynayacağız ve elbette ki kazanmak için elimizden geleni yapacağız."

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ