MENÜ

Denver Broncos durdurulamıyor!

NFL'de 8. haftanın açılış karşılaşmasında son Super Bowl finalisti Denver Broncos, sahasında San Diego Chargers'ı ağırladı. Emmanuel Sanders'ın 3 touchdown yaparak yıldızlaştığı gecede, ev sahibi Broncos, sahadan 35-21'le galip ayrıldı ve ligdeki 6. zaferine ulaştı.

Denver Broncos durdurulamıyor!

Amerikan sporlarının en önemli organizasyonlarından biri olan NFL'de, 8. haftanın açılış maçı âdeta nefesleri kesti. Sezona fırtına gibi giren Denver Broncos, sahasında karşılaştığı San Diego Chargers karşısında da formunu sürdürürken, 35-21'lik galibiyetle, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sezon da şampiyonluğun en önemli adaylarından biri olduğunu bir kez daha gösterdi.

Ev sahibi ekipte, geçtiğimiz hafta 'NFL'de en fazla toucdown pası veren oyuncu' rekorunu geride bırakan Peyton Manning, 3 touchdown pası daha vererek rekorunu 513 pasa çekti.


Günün bir diğer önemli performansını da bir başka Broncos oyuncusu sergiledi. Wide receiver pozisyonunda görev yapan Emmanuel Sanders, Peyton'un 3 touchdown pasını da yakalayarak taraftarına unutulmaz bir gece yarattı.

Konuk ekip Chargers'ta ise Phillip Rivers 252 yard geçerek 3 touchdown pası atarken, 2 kez de interception'a mâruz kaldı. Chargers, bu maçla birlikte bu sezon 3. yenilgisini almış oldu.

NFL'de 8. hafta, pazar ve pazartesi gecesi oynanacak maçlarla sona erecek.

Tolga Kaplan
@tolgakaplans

Haberin Devamı
YORUM YAZ