MENÜ

Constant ve Yatabare Lokeren maçını değerlendirdi

Trabzonspor'un Lokeren'i 2-0 mağlup ettiği golleri atan Yatabare ve Constant, müsabakayla ilgili değerlendirmelerde bulunurken Bordo-Mavili forma ile ilk gollerini atmış olmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Constant ve Yatabare Lokeren maçını değerlendirdi

"HAKLI GALİBİYET"

Trabzon'da ilk defa gol sevinci yaşayan Yatabare, UEFA Avrupa Ligi'ndeki galibiyetin gruptan çıkma adına büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, "Haklı bir galibiyet aldık. Legia maçında da iyi oynamış ancak kazanamamıştık. Bu kez hem iyi oynadık, hem de iyi bir sonuç elde ettik. Trabzonspor formasıyla ilk golümü attığım karşılaşma olduğu için bu maç bana 2 kat mutluluk getirdi. Takım arkadaşlarımı da ortaya koydukları mücadele nedeniyle tebrik ediyorum" dedi.

"DAHA İYİ OYNAMAYA BAŞLADIK"


Trabzonspor formasıyla ilk golünü atmış olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Constant da her geçen maç daha iyi oynamaya başladıklarını belirtirken şöyle konuştu:

"Hocamızın söylediği gibi takım olmak kısa zamanda gerçekleşmez. Her gün daha iyiye gidiyoruz. Attığım golü taraftarlarımıza ve beni tribünde destekleyen tüm aileme armağan ediyorum. Avrupa Ligi'nden sonra ligde de yükselişe geçmeliyiz. Gaziantepspor müsabakası da bizim için en az Lokeren maçı kadar önemli. Sakatlıktan kurtulan arkadaşlarımız da takıma dönüyor. Bu da sevindirici. Umarım bu yükselişimiz devam eder."

YATABARE İSTATİSTİKLERİ

CONSTANT İSTATİSTİKLERİ


DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ