MENÜ

Boston Celtics koçuna dolandırıcılık iddiası

Boston Celtics'in eski oyuncusu ve bugünkü asistan koçu Walter McCarty, hakkında açılan dolandırıcılık davasıyla sarsıldı.

Boston Celtics koçuna dolandırıcılık iddiası

NBA Doğu Konferansı ekiplerinden Boston Celtics'te Koç Brad Stevens'ın yardımcılığını yürüten Walter McCarty, hakkında yapılan dolandırıcılık ihbarıyla sarsıldı. ABD basınında yer alan habere göre oyunculuk kariyerinde 1997-2005 yılları arasında Celtics forması giyen ve iki sezondur Celtics'te asistan koçluk görevini yürüten 40 yaşındaki teknik adam, evinin mutfağını yaptırmak için anlaştığı firma tarafından ihbar edildi. İhbarın gerekçesi ise McCarty'nin firmaya verdiği çeklerin geri dönmüş olması.

Mahkemeye çıkacak

McCarty, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı. Tecrübeli teknik adam, kimliğinin çalınmış olmasından ileri geldiğini belirttiği dolandırıcılık olayıyla ilgili ''Ailemle yaşadığımız ev için mutfak kabinleri sipariş etmiştik ve böyle bir olayla karşılaştık. Bu durumu en kısa zamanda çözmek istiyoruz. Dava hala devam ederken daha fazla bir şey söylemek istemiyorum'' ifadelerini kullandı. McCarty'nin 11 Aralık günü mahkemeye çıkacağı öğrenildi.

Ahmet Melik SUBAŞI
@ahmetmsubasi

Haberin Devamı
YORUM YAZ