MENÜ

Aziz Yıldırım'dan Mehmet Ali Aydınlar'a davet

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, muhaliflerini bile davet ettiği 'Hedef 1 Milyon Üye' projesinin lansmanına Hamdi Akın'ı çağırmadı. Davetliler arasında en dikkat çeken isim Mehmet Ali Aydınlar oldu.

Aziz Yıldırım'dan Mehmet Ali Aydınlar'a davet

Fenerbahçe Kulübü'nün 'Hedef 1 milyon üye' projesi için 15 Ekim'de Four Seasons Hotel'de düzenlediği tanıtım toplantısının davetli listesi ortaya çıktı. Davetliler arasında en dikkat çekici isim Mehmet Ali Aydınlar oldu... 3 Temmuz sürecinde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı olan Aydınlar'ın yanı sıra, aynı dönemde TFF Yönetim Kurulu'nda yer alan isimlere de davetiye gitti.

Fenerbahçe Kulübü'ne emeği geçen eski yöneticileri, hatta şu an kendisine muhalif olan isimleri bile davet eden Sarı Lacivertli kulübün başkanı Yıldırım, buna karşın Türkiye'nin en ünlü iş adamlarından birine davetiye göndermedi. Bu isim, bir dönem Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulunda da yer alan Hamdi Akın'dı.

Hamdi Akın'ı çağırmaması manidar karşılandı


Camiada 'iç barışı sağlama' adına, muhaliflerine bile zeytin dalı uzatan Yıldırım'ın, Akın'ı çağırmaması son derece 'manidar' bulundu. Hatırlanacağı üzere Aziz Yıldırım, şike davası sürecinde Hamdi Akın'la problem yaşamıştı. Yıldırım, başkan seçildiği son kongrede, rakibi Mehmet Ali Aydınlar'ın listesinde yer alan Hamdi Akın'la herkesin gözü önünde tartışma yaşamıştı.

Kaynak: Hürriyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ