MENÜ

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer: Hocamız sayesinde

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, haftalık değerlendirmesini her zaman olduğu gibi yine FANATİK'e yaptı, çarpıcı ifadeler kullandı: Biz mutevazi bir şekilde yürürüz dedik, ama hocamız bize Süper Lig'i işaret etti. Biz de ant içtik dönmeye...

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer: Hocamız sayesinde

Yeni sponsorluk anlaşmaları, yönetimde yapılan değişiklikler, aksamayan ödemeler... Antalyaspor'da çark deyim yerindeyse tıkır tıkır işliyor. Alınan sonuçlar camianın yüzünü güldürürken taraftarları da şampiyonluk için fazlasıyla umutlandırıyor. Yıldızlar toğluluğu kadrosuna rağmen Süper Lig'e şanssız bir şekilde veda eden Kırmızı-Beyazlılar'da takımı yeniden dev arenaya çıkarmak için ant içmiş başkan Gültekin Gencer ise gece gündüz demeden bu amaç için çalışıyor. Haftalık değerlendirmesini her zaman olduğu gibi FANATİK'e yapan Akdeniz ekibinin 1 numarası yine çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Gencer'in takımın son durumuyla ilgili düşünceleri:

'Lider olunca iş değişti'

"Aslını itiraf etmek gerekirse sezon başında yapılan konuşmalarımızda ligde mütevazı bir şekilde yürümeyi düşünüyorduk. Ancak hocamız bize elindeki kadroyla mutlak surette Süper Lig hedefine ulaşabileceğini söyledi, çıtayı yükseltti bir bakıma. Nitekim geride kalan 6 haftada aldığımız sonuçlarla ligin zirvesinde yer aldık. Hiçbir yönetim şampiyonluğa hayır demez. Biz de bu yolda gereken şartların oluşması için elimizden gelen tüm çabayı ortaya koyuyoruz."

'Samsun'u rahat yendik'

"Geçen sezon Süper Lig'in kapısından dönen bir takımı evimizde 3-1 gibi net ve farklı bir skorla yeniyorsak demek ki iyi bir kadroya sahibiz. Bu durum tabii ki bizi iştahlandırıyor. Daha fazla çalışıyoruz. Oyuncularımızı ve teknik kadromuzu bu anlamda yürekten tebrik ediyorum."

'Darısı Adana Demir'e'

Adana Demirspor maçı da farklı olmayacak bizim için. Çünkü bu ligde 18 takımın 14'ü daha önce Süper Lig'de mücadele etmiş önemli camialar. Bu yüzden bir fark yok. Samsun maçına nasıl hazırlandıysak Adana Demir'e de aynı motivasyonla hazırlanıp galibiyet için elimizden geleni yapacağız.

'3.5 milyon TL gelir topladık'

Biz camia olarak öyle bir bütünlük yakaladık ki, Süper Lig'de yoktu böyle birliktelik. İstifa eden arkadaşlarımız bile yükümlülüklerini tam olarak yerine getirip gittiler. Onların yerine bir arkadaşımız geldi, biri daha gelecek. Antalyaspor işadamları için cazibe merkezi haline geldi. 3.5 milyon TL gelir topladık forma reklamlarından. Bu lig için inanılmaz bir rakamdan bahsediyoruz.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ