MENÜ

Trabzonspor - Lokeren maçı hangi kanalda?

Metalist'i deplasmanda deviren, Legia karşısında kaza yaşayan Trabzonspor bu akşam Belçika'nın Lokeren takımını ağırlayacak. Mersin galibiyetiyle moral bulan Fırtına yeni bir zafer için hazır.

Trabzonspor - Lokeren maçı hangi kanalda?

STAT: Hüseyin Avni Aker
SAAT: 20.00
HAKEM: Liran Liany
YAYIN: Smart Spor

Haberin Devamı

Bordo-Mavililer, UEFA Avrupa Ligi L Grubu’ndaki üçüncü maçında bu akşam Belçika’nın Lokeren takımı ile kozlarını paylaşacak. İlk karşılaşmada Metalist Kharkiv’i deplasmanda deviren, ardından sahasında Legia Varşova karşısında kaza yaşayan Trabzonspor için bu akşam tek hedef zafer. Gruptan çıkma yolunda kritik bir sınav verecek olan Fırtına’da sakatlıkları bulunan Onur, İshak ve Aykut forma giyemeyecek. Musa Nizam ve Yusuf Erdoğan’ın durumları ise belirsiz. Bordo-Mavililer, bu karşılaşmayı kazanarak puanını 6’ya yükseltmek ve ikinci tur için büyük bir avantaj elde etmek istiyor.

Constant dönüyor

Trabzonspor’da Halilhodzic’in bu akşamki maçın kadrosunda bazı değişikliklere gitmesi bekleniyor. Mersin karşısında yedek soyunan Constant, bu akşam ilk 11’de sahaya çıkacak. Ayrıca Musa Nizam ve Sefa Yılmaz’ın da formasına kavuşması bekleniyor. Bu arada Vahid Halilhodzic, cezası nedeniyle maçı tribünde izleyecek. İsrail’li hakem Liran Liany’nin yöneteceği mücadele saat 20.00’de başlayacak.

Haberin Devamı

Trabzonspor - Lokeren Maçının Muhtemel 11'leri

Trabzonspor: Fatih, Musa, Papadopoulos, Belkalem, Bosingwa, Medjani, Soner, Constant, Waris, Sefa, Cardozo
Teknik Direktör: Vahid Halilhodzic

Lokeren: Barry, Odoi, Scholz, Maric, Galistsios, Persoons, Vanaken, Overmeire, Abdurahimi, De Pauw, Leye
Teknik Direktör: Peter Maes

YORUM YAZ