MENÜ

Recep Bölükbaşı: Futbolcuların çoğu gider

Bursaspor'da deprem... Başkan Recep Bölükbaşı çok sert konuştu.

Recep Bölükbaşı: Futbolcuların çoğu gider

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kulüpteki problemleri sırasıyla çözmeye çalıştıklarını vurgularken çok konuşulacak açıklamalar yaptı. İşte Bölükbaşı’nın sözleri:

Haberin Devamı

“Seyirciyi artık görüp şampiyon olmak istiyoruz. Hedefimiz her yıl Bursaspor’un şampiyon olması.”

‘Haksızlığa gelemiyorum’

Eskişehirspor maçında 2-2 olduktan sonra penaltı pozisyonunu gördüm. Ben bu kulübün başkanı olduğum için haksızlığa da gelemiyorum. Ertuğrul Sağlam’la 4 yıl beraber çalıştık. Tutumu yanlıştı. Bizim taraftarımızın tutumu da yanlıştı. Yatıştırmaya indiğimde Özhan Pulat’a, ‘Lütfen maç bitti, bu kulübün ekmeğini yediniz. Terbiyesizlik etmeyin’ dedim.”

‘İçeriye girince anladık’

“Mali yönden pek iç açıcı durumda değiliz. Son yönetim seçime girerken borcun 30-35 milyon olduğunu belirtti. İçine girdiğimizde ise borcun 100 milyon TL olduğunu gördük. Mayıs ayı sonuna kadar borcun yüzde 70’ini yok etmek istiyoruz.”

Haberin Devamı

‘Çok futbolcu gidecek’

“Futbolcuların çoğunun gitmesi lazım. Onlarla da konuşuyorum. Burası Bursaspor benim çiftliğim değil. Takım kadrosuyla ilgili olarak bugün (dün) Özlüce’de Şenol Güneş’le bir araya geleceğim. Devre arasında gidecek oyuncular, gelecek oyuncular var. Bunların değerlendirmesini yapacağız. Ozan Tufan da 2 defa milli forma giydikten sonra hemen menacerinden sözleşmesinin yükseltilmesi için yazı gönderdi. Böyle olmaması gerekirdi.”

Emre Koşak/DHA

YORUM YAZ