MENÜ

Nuri Şahin'den Olcay'a övgü

Borussia Dortmund ve Milli Takım'ın başarılı futbolcusu Nuri Şahin, sakatlığı,geleceği ve Milli Takım hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Nuri Şahin'den Olcay'a övgü

Dün oynanan Galatasaray-Borussia Dortmund maçı için İstanbul'da bulunan Nuri Şahin, katıldığı bir televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ı 4-0 yeneceğimizi beklemiyorduk

Nuri Şahin'in açıklamaları şöyle;

Sakatlığım daha iyi koşulara başladım, topla idman yapıyorum ama takımla çalışmam biraz zaman alacak gibi görünüyor. 2 ya da 3 hafta sonunda takımla birlikte antremanlara çıkabilecek seviyeye gelirim. Galatasaray maçı bizim için önemliydi. Skorun 4-0 olmasını biz de beklemiyorduk ama Şampiyonlar Ligi'nde bu tip skorlar olabiliyor. Bu sene Bundesliga'ya pek iyi başlayamadık, performansımız biraz kötü. Bireysel hatalardan dolayı goler yiyoruz.

Türkiye'de oynamak gibi bir düşüncem yok

Sakat olduğum için Milli Takım'da yer alamadım ama topladığımız puan şu an hedeflerimiz için az. Yetenekli bir takıma sahibiz ancak konuşmak yerine sahada hünerlerimizi göstermeliyiz. Galatasaray maçının ardından Klopp'un açıklamaları çok doğru. Türkiye'de teknik direktörlere sabır çok az. Şu anda Süper Lig'de futbol oynamak gibi bir düşüncem yok.

Türkiye'nin Müller'i Olcay Şahan

Türkiye'den haftada en fazla 1-2 maç izleyebiliyorum bu yüzden yabancı sınırlamasının fayda ve zararlarını tam bilemem. Sonuçta Alex gibi, Hagi gibi isimler gelecekse Türkiye'ye tabi ki iyi olur. Hagi varken yetişen oyuncu sayısı çok fazlaydı. Salih Uçan'ın Roma'ya gitmesine çok sevindim. Orada büyük işler yapacak. Gençler Avrupa'ta gitmekten sakın korkmasınlar. Türkiye'de Beşiktaş iyi durumda gözüküyor. Olcay Şahan da Türkiye'nin Thomas Müller'i gibi oynuyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ