MENÜ

Galatasaraylı eski yöneticiden çarpıcı sözler

Galatasaraylı eski yönetici Fatih Gökşen çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gökşen, "Ben olsam basın toplantısını basıp, Prandelli'yi dışarı atardım." dedi.

Galatasaraylı eski yöneticiden çarpıcı sözler

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Fatih Gökşen, Radyospor'a önemli açıklamalarda bulundu. "Eğer yönetici olsaydım basın toplantısını basar, Prandelli'yi dışarı atardım." diyen Gökşen, şu ifadeleri kullandı:

"Yönetim iyi ki değişiyor, iyi ki gidiyor. Daha oynayacağımız 4 maç var. Şimdiden teslim olmuşlar. Olacak şey değil. Söylenecek çok şey var. Beni fazla konuşturmayın. Ağır şeyler söyleyebilirim. Prandelli'nin neler dediğine inanamadım. Kan beynime sıçradı. Onurdan bahsediliyor. Galatasaray'ın hedefi şampiyonluktur. Bundan başka bir hedef olamaz."

'Paranı pulunu alıyorsun, tabi dünyanın sonu değil'


"Hamit kardeşime de buradan sesleniyorum. Dünyanın sonu değil diye konuşup duruyor. Paranı pulunu alıyorsun tabi dünyanın sonu değil. Utanç verici bir demeç. Bu futbolla Başakşehir'i bile yenemezsiniz. İnsanları 4. yıldıza kilitleyip alamazsan rezil rüsva olursun. Bu zihniyet bizi dün rezil etmiştir. Bu takımın hocası olmasa dünkü kadar kötü oynamazdı. Biz zamanında 3-5 ay para vermedik, kenetlenip şampiyon yaptılar. O formanın çok ağırlığı vardır. Herkese nasip olmaz. Hamit'in bu işi bu kadar basite indirgemesi söylediğini bilmemesindendir."

'Yönetici yok ki hocası sustursun'

"Haddimizi bilmemiz lazım gibi kelimeler ettiler. Bu ne demek? Sen zaten yenebileceğin takımı yenersin. Senden daha üstün bir takımı yenebiliyorsan futbolculuk odur, hocalık odur. Keşke hoca bunları hiç yapmasaydı. Yönetici yok ki bu hocayı sustursun orada. İnşallah seçimden sonra kulüp düzelir. Galatasaray, bu hocayla bir yere gidemez."

Haberin Devamı
YORUM YAZ