MENÜ

Galatasaraylı Engin Baytar sonunda patladı!

Yiğit Gökoğlan'la beraber paraları havaya saçtıkları videoyu sosyal medyada paylaşan ve büyük tepki gören Engin Baytar, kendini savundu: "O video bir espriydi. Bundan dolayı bir insanın anasına avradına sövülmez."

Galatasaraylı Engin Baytar sonunda patladı!

Galatasaray'ın kadro dışı kalan oyuncusu Engin Baytar, son günlerde gündeme oturan para saçma videosuyla ilgili Beyaz TV'ye açıklamalarda bulundu. Yiğit Gökoğlan ile beraber Instagram'da paraları havaya saçtıkları bir video paylaşmalarının ardından tepki toplayan Galatasaraylı futbolcu, konu hakkında açıklama yaptı.

Beyaz TV'ye konuşan Engin, videonun yanlış anlaşıldığını dile getirirken, A2 takımındaki genç futbolculara jest yapmak istedikleri için böyle bir video çektiklerini dile getirdi.

'A2 takımdaki çocuklar için araba alacağız'

Çok zevkli bir idman geçirdik, biz aramızda A2 Takım'daki çoçuklar için bir araba sözü verdik, kendi aramızda böyle bir jest yapmak istedik. 5 arkadaşımız Ümraniye'den Florya'ya geliyor, bu durum onlar için zor bir durum. Sabahın 6'sında yola çıkıyorlar, uykusuz geliyorlar, ceplerinde para olmadığı zaman kahvaltı yapamıyorlar.

'O paralar eğlence merkezine giriş parasıydı'


Ben, Eboue, Sabri ve Yiğit aramızda para topladık ve sözümüzü yerine getirdik. Yiğit, para vermedi ve takıma bir kahvaltı sözü verdi. Florya'ya gittik, bütün takım oradaydı ve kahvaltı yaptık. Kahvaltıdan sonra bir eğlence merkezine gidelim dedik, A2'deki çoçukları da oraya götürmek istedik. 20 kişi yola çıktık, yolda da A2 Takımı'nda bir arkadaştan bize atılan bir video vardı. Bizim saçtığımız o paralar da eğlence merkezinin giriş parasıydı.

'Kötü bir niyetimiz yoktu'

A2 Takımı'nın oyuncuları da bize bir video gönderdi ve bu video da paralar nerede mesajı verdiler. Bunun üzerine böyle bir espri yaptık ve topladığımız paralar ile birlikte böyle bir video çektik. Kötü bir niyetimiz yoktu ve o paralar da çocuklara gitti.

'İki aydır Galatasaray'dan para almıyoruz'

Biz bir ağabeylik yaptık, kimseyi aşağılama gibi bir durumumuz yok, biz de çok zor yerlerden geldik, 13 yaşında karton fabrikasında çalıştım. Biz kadro dışı kaldığımız günden bu yana Galatasaray'dan para almadık, 2 ay oldu. Biz kalkıp, Galatasaray'ı federasyona da şikayet etmedik, sağda solda bunun lafını da yapmadık.

'İnsanın anasına avradına sövülmez'

Benim yaptığım bir hayır işini söylemek zorunda kaldım, bunu söylerken de utanıyorum. Biz karşılıklı şakalaşıyorduk, amacımız zaten belliydi. Bu sebepten dolayı bir insanın anasına avradına sövülmez.
Biz Galatasaray'ın paralarını havaya fırlatmıyoruz, bu video 5-10 saniye sürdü ve daha sonra bu paraları da yerden topladık, Yiğit'e paraları say dedim.

Haberin Devamı
YORUM YAZ