MENÜ

Galatasaray taraftarıyla buluşuyor

Sarı-Kırmızılı oyuncular, FANATİK aracılığıyla 'Galibiyeti birlikte yaşayalım' diyerek taraftara seslendi...

Galatasaray taraftarıyla buluşuyor

Henüz oyuncuların alışma süreçinde olmasının yanı sıra paraları ödenmediği için sıkıntı yaşayan Galatasaray Liv Hospital, bugünkü Valencia maçına odaklandı. THY Avrupa Ligi’ne Kızılyıldız gibi zorlu bir deplasmanla başlayan ve kaybeden Aslan, Abdi İpekçi’de bu kez zafer arayacak. Son Avrupa Kupası şampiyonu Valencia’yı ağırlayacak Sarı-Kırmızılı oyuncular, FANATİK aracılığıyla ‘Galibiyeti birlikte yaşayalım’ diyerek taraftara seslendi...

ERGİN ATAMAN (COACH): Euroleague’de özellikle iç saha maçlarını kazanmak gerekiyor. Gruptan çıkmak için. Tabii ki zor bir maç olacak. Daha sezonun başındayız. İlk maçımızda Belgrad deplasmanında 20.000 seyirci önünde istediğimiz oyunu bir türlü sahaya yansıtamadık ve uzun süre farklı şekilde gerideydik ancak son periyotta yaptığımız hamle ile 8 sayı ile kaybettik. Valencia da ilk maçında Olympiakos’a karşı kaybetti. Yani iki mağlup takımın mücadelesi olacak. Ve bizim açımızdan çok önemli bir karşılaşma. Taraftarımızın da aynı geçen sezon olduğu gibi bize büyük bir destek vereceğini ümit ediyorum. Taraftar desteği olunca ve bütün şartlar oluşunca takım daha iyi oynuyor. Eğer tüm bunlar gerçekleşirse sahadan galibiyetle ayrılmamamız için hiç bir sebep yok.

SİNAN GÜLER (ŞUTÖR GUARD): Taraftarımızla birlikte sahamızda oynayacağımız ilk maç olacak. O yüzden inanıyorum ki geçen sene burada yaşadığımız Euroleuge atmosferini yaşatacak bir ortam yaratırız. İlk maçımızı kaybettik o yüzden bu maçın önemi daha da fazla. Umuyorum ki iyi ve istikrarlı maç oynayarak ilk galibiyetimizi alırız.

FURKAN ALDEMİR (PİVOT): Valencia maçı farklı olacak. Taraftarımızın gücünü herkes biliyor. Onlarla birlikte daha farklı oluyoruz sahada. Bir uyum süreci var ama antrenmanlarda daha iyi birbirimizi tanıyoruz. İnşallah
Euroleauge’deki ilk galibiyetimizi taraftarımızla birlikte kutluyor olacağız.

GÖKTÜRK URAL (GUARD): Geçen hafta da şansız bir mağlubiyet aldık ama bu hafta seyircimizin önünde ilk defa oynayacağız, bunun takıma moral vereceğini düşünüyorum. Maçı da almak istiyoruz.

EGE ARAR (FORVET):
Evimizde oynayacağımız ilk maç. İlk defa taraftarla beraber oynayacağız. Güzel bir atmosfer yaşanacağını düşünüyorum. İyi bir mücadele vereceğimize ve galip geleceğimize inanıyorum.

NATAN JAWAİ (PİVOT): Sonunda evimizde oynayacağız. Zor bir maç olacak ama hem iyi performansımız hem de taraftarımızın desteğiyle kazanmamız için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Taraftarlarımızı salona davet ediyorum. Biz burada onlara güzel bir akşam yaşatacağız, geldiklerine değecek.

MARTYNAS POCİUS (FORVET): Evimize geri döndüğümüz için çok mutluyuz. Sonunda taraftarımızla buluşuyoruz. Uzun zamandır bugünü bekliyorduk. Çok zor bir maç olacak. Çünkü Valencia çok güçlü bir takım ve geçen hafta da çok iyi bir maç çıkardılar.

PİETRO ARADORİ (ŞUTÖR GUARD): Bizim için çok zor bir karşılaşma olacak. Geçen hafta onları Olympiakos karşısında gördük. Çok güçlüler. Ama biz de kendi sahamızda arkamıza aldığımız seyircimizle birlikte çok kolay lokma olmayacağımızı rakibimize göstereceğiz.

ZORAN ERCEG (FORVET): Evimizde ve seyircimize karşı oynayacağımız ilk karşılaşma. Yine de çok zor bir maç olacağını söyleyebilirim. Seyircimizin desteği ile iyi oyun sergileyip maçı kazanmak istiyoruz.

IAN VOUGİOKAS (PİVOT): Valencia geçen sezonun Avrupa Kupası şampiyonu. Çok enerjik bir takım. Bir kaç değişiklik yaşadılar ama bu onların gücünü azaltmadı. Biz de Kızılyıldız karşısında aldığımız kötü sonucun ardından artık kazanmak için oynayacağız. Onların enerjisine aynı seviyede karşılık vermeliyiz.

VLADİMİR MİCOV (FORVET): Bizim için çok zor bir maç çünkü geçen hafta Kızılyıdız’a kaybettik ve artık kazanmamız gerekiyor. En sonunda evimizde taraftarımızın önünde oynuyoruz. Çünkü ligde boş tribünlere karşı oynamıştık. Umarım güzel bir atmosfer olur.

Haberin Devamı

Ayşenur Afyon - Hatice Yücel

YORUM YAZ