MENÜ

"Fenerliler gâvur mu?"

Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven ile Galatasaray Kürek Şubesi arasındaki sürtüşme, ilginç bir gerçeği de su yüzüne çıkardı.

"Fenerliler gâvur mu?"

Sarı-Kırmızılılar’ın ‘Fenerbahçe’ye yakın olmakla’ suçladığı ve milli takıma dağıtılan taytların üzerinde Feneriu m yazdığı eleştirilerine cevap veren Başkan İşseven, milli takım malzemelerinin iki yıldır Fenerium tarafından bedelsiz sağlandığını söyledi. Malzeme teklifinin Fenerium’dan geldiğini dile getiren Başkan İşseven, “Milli Takım’ı iki yıldır bedavaya giydiriyorlar. Bu işten federasyonumuz yaklaşık 300 bin TL kazançlı çıktı. Bunda ne sakınca var anlamadım? Bu insanlar gâvur mu?” diye konuştu.

‘FENERİUM YALNIZ ETİKETTE’

Kamp ve yarışma kıyafetlerinin üzerinde Fenerium yazmadığını, sadece içindeki marka etiketinde bulunduğunu ifade eden İşseven, Galatasaray kürek şubesi yetkililerine de tepki gösterdi. Başkan, “Biz onlara da teklif ettik, ‘Gelin bu sene de siz yaptırın’ dedik, yapmadılar. Madem buna tepki gösteriyorlar, buyursunlar kendileri de yaptırsınlar. Biz onları da kullanalım. Kürek gibi bu işlere hep uzak durmuş bir camiaya kulüpçülük sokulmasına izin vermeyeceğiz” dedi.

CİMBOM KUPAYA DA KATILMAMIŞTI
G.Saray’ın kendilerine komplo kurulduğu gerekçesiyle Türkiye Kupası’na katılmamasına anlam veremediğini söyleyen İşseven, “Hiçbir şeyi değiştirmedik. Geçen yıl ekimde herşey belliydi. Kendi hocalarının hatası” dedi. G.Saray Kürek Şubesi Kaptanı Murat Atay ise 20 Eylül’de tek ayaklı olacak kupanın, 3 ayaklı hale getirilmesine tepki verdiklerini söyledi.

(HTSPOR)

Haberin Devamı
YORUM YAZ