MENÜ

TRT Spor, Galatasaray-Borussia Dortmund maçını canlı yayınladı!

TRT Spor, yayın hakları yalnızca D-Smart'ta olan Galatasaray-Borussia Dortmund maçını internet sitesi üzerinden canlı olarak yayınladı. Durum, D-Smart'ın büyük tepkisini çekti.

TRT Spor, Galatasaray-Borussia Dortmund maçını canlı yayınladı!


Kanalda yayınlanan bir programı canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler, TRT Spor'un internet sitesindeki maç linkini tıklayınca büyük bir sürprizle karşılaştı. TRT Spor, programın yayınlanması gereken linkten Galatasaray-Borussia Dortmund maçını canlı yayınladı. Aynı kanal, geçtiğimiz sezon da yayın hakları LİG TV'de olan bir Süper Lig karşılaşmasını bir süre ekrana getirmiş ve tüm futbolseverleri şaşırtmıştı.

Haberin Devamı

D-Smart'tan büyük tepki

D-Smart spikerlerinden Ali İsmet Ural, maçın sona ermesinin ardından TRT Spor'a tepki gösterdi. Ural, şu ifadeleri kullandı:

"Ahlaksızlığı devletimiz nasıl çözecek? Böyle işi bilmeyen adamları devlet kanalında iş başına getirirseniz böyle olur. Bu terbiyesizliği nasıl çözeceğinizi çok merak ediyorum. Maalesef bizde bu işler böyle yürüyor. Ülke olarak buna alıştık."


TRT özür diledi

TRT Haber ve Spor Yayınları Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör, yaşanan olayla ilgili D-Smart ailesinden ve sporseverlerden özür diledi.

22 Ekim akşamı Galatasaray-Borussia Dortmund arasında oynanan ve D-Smart dijital platformu üzerinden verilen Şampiyonlar Ligi maçı sehven trtspor.com.tr üzerinden bir süre yayına verilmiştir.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan TRT Haber ve Spor Yayınları Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör, yaşanan olayla ilgili olarak tüm D-Smart ailesinden özür diledi.

Nasuhi Güngör'ün kişisel hesabından yapmış olduğu açıklamalar ise şu şekilde;

YORUM YAZ