MENÜ

Sneijder 'evet' dedi, yeni başkan bekleniyor

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder'in, futbol hayatını Türkiye'de sonlandırmak istediği ve yeni sözleşmenin şartlarının dahi hazır olduğu ortaya çıktı.

Sneijder 'evet' dedi, yeni başkan bekleniyor

Geçtiğimiz hafta oynanan derbide 2 gol atarak takımını sırtlayan Wesley Sneijder, Mayıs 2016'da bitecek olan kontratını uzatmak istediğini ilan etmişti. Hollandalı futbolcunun menaceri Guido Albers'in, Eylül ayının ilk haftasında Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile masaya oturduğu ve her şartta anlaştığı bilgisine ulaşıldı.

100 BİN EURO'LUK ZAM!

Ünal Aysal ile görüşen Sneijder, Galatasaray Kulübü ile nikah tazelemek için 100 bin euroluk zamma ‘evet’ dedi.
Galatasaray’dan yıllık 3.2 milyon Euro garanti para kazanan Sneijder, sarı kırmızılı kulüpte kalmak istediğini, kendisine önerilen düşük zamma ‘evet’ diyerek ispatlamış oldu.
Sneijder’ın menajeri başkan Ünal Aysal ile 100 bin euroluk zam yani 3.3 milyon Euro garanti para karşılığında anlaştı.

BAŞARI ŞARTINA DA EVET!

Hollandalı futbolcunun yeni kontratına başarı odaklı bir madde konuldu. Buna göre futbol hayatını Sarı-Kırmızılı ekipte noktalamak isteyen Sneijder’ın sözleşmesi 2018 Mayıs ayına kadar uzatılacak ve ‘Her sezon 30 maçta oynaması halinde kontratı otomatikman uzar’ maddesi ilave edilecek. Sneijder ve menaceri bu şartı da kabul ederken, Sneijder’ın talihsizliği Başkan Ünal Aysal’ın aldığı kongre kararı oldu.

ERKEN SEÇİM KARARI SNEİJDER’IN CANINI SIKTI

Ünal Aysal’ın Sneijder zirvesinden 1 hafta sonra Divan Kurulu toplantısında yükselen tepkiler üzerine ‘Seçim-Kongre’ kararı alması Hollandalı yıldızın kontratını ateşe attı. Ünal Aysal, 1 ay sonra görevini devredeceği için Sneijder’ın yeni sözleşme konusuna gelecek olan yönetimin karar vermesini doğru buldu. Bu konu Sneijder’a da iletilirken, Hollandalı yıldızın bu şartları geçerli olarak nikah tazelemeyi halen kabul ettiği belirtildi.

YOLANTHE YENGE KARARINDA ÇOK ETKİLİ

Yenge, Sneijder’ın Türkiye’de olmasını istiyor.. Her fırsatta Türkiye’de çok mutlu olduğunu kaydeden Sneijder, Galatasaray ile yeni sözleşme imzalamak için astronomik şartlar talep etmedi.
Bunun altında ise Sneijder’ın İstanbul’da mutlu olması ve eşi Yolanthe Cabau’nun da Türkiye’de yaşama isteği, aynı zamanda uzun vadeli sinema-dizi projesi ile reklam anlaşmalarına imza atmış olması…

Haberin Devamı

Kaynak: Hürriyet

İlişkili Haber

Jürgen Klopp: Sneijder'e önlem almayacağız

YORUM YAZ