MENÜ

Servet Çetin: İç sahada kaybetme lüksümüz yok

Mersin İdman Yurdu Kaptanı Servet Çetin, "Eskişehirspor iyi oynayan bir takım ama bizim de içerde kaybetme lüksümüz yok" dedi.

Servet Çetin: İç sahada kaybetme lüksümüz yok

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdman Yurdu’nun kaptanı Servet Çetin, bu hafta karşılaşacakları Eskişehirspor’un iyi oynadığını ancak kendilerinin de kaybetme lükslerinin olmadığını söyledi.

Kırmızı-laciverli oyuncular, Eskişehirspor maçı öncesi bir restoran tarafından düzenlenen moral yemeğine katıldı. Taraftarlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren oyuncular birbirleriyle şakalaştı. İşletme sahibi tarafından çiçek verilen takım kaptanı Servet Çetin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskişehirspor maçının hazırlıklarının devam ettiğini ifade etti.

Trabzonspor maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını belirten Servet Çetin, "İnşallah kaybı bu hafta telafi ederiz. Tabi ki zor bir maç olacak. Eskişehirspor iyi oynayan bir takım ama bizim de içerde kaybetme lüksümüz yok. Futbol bu her türlü sonuç olabilir ama biz elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyacağız" dedi.

İkinci kaptan Nurullah Kaya da Trabzonspor maçı öncesi 3 hafta üst üste galibiyet alarak seri yakaladıklarını anımsatarak, Eskişehirspor maçıyla bu seriyi tekrar başlatmayı hedeflediklerini vurguladı.

Haberin Devamı

İlişkili Haber

Mersin İdman Yurdu'nda Eskişehirspor mesaisi

YORUM YAZ