MENÜ

Quaresma Porto'ya 1 golle galibiyeti getirdi

Ricardo Quaresma birbirinden güzel gollerine Porto'da devam ediyor. Beşiktaş'ın eski yıldızı Ricardo Quaresma Porto'nun Athletic Bilbao'yu 2-1 mağlup etti karşılaşmada 1 gol atarak takımına 3 puanı getirdi.

Quaresma Porto'ya 1 golle galibiyeti getirdi

Beşiktaş'ın eski yıldızı dün gece Şampiyonlar Ligi maçında Athletic Bilbao'ya karşı 3 puanı getirerek yıldızını parlatmaya devam etti. Zorlu mücadelenin 71. dakikasında Casemiro'nun yerine oyuna giren ve 4 dakika sonra golünü atan Quaresma, takımına galibiyeti kazandırmış oldu. H Grubu'nda A.Bilbao, Bate ve Shakhtar Donetsk ile yer alan Porto puanını 7 yaparak liderliğini korudu.


"PORTO KAHRAMANI"

"Porto kahramanı" olarak adlandırılan Quaresma, Dragao Stadı'nda müthiş bir gece yaşadıklarını açıkladı. Quaresma sözlerine şöyle devam etti;

"Tüm fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Bugün benim günüm olduğuna emindim. Maçtan önce teknik direktörüm bu maçta kilit bir rolüm olduğunu söyledi. Bana şans verdi ve ben de takımıma yardım ettiğim için mutluyum. Ama en önemlisi kazanmaktı. Atletico'nun kazanmak isteyeceğini biliyorduk, kafamızı dik tuttuk ve çok iyi reaksiyon gösterdik. Berabere kalsaydık ya da yenilseydik adil olmazdı. Kazanmayı hakettik."

"LİGİN ZİRVESİNE EN KISA ZAMANDA DÖNMEK İSTİYORUZ"

"Şimdi bir süre için şampiyonlar ligini bir kenara bırakabiliriz ve önümüzdeki Arouca maçını düşünebiliriz. Bu maç da kolay maç olmayacak. Ligin zirvesine en kısa zamanda dönmek istiyoruz"

DHA

Haberin Devamı

İlişkili Haber

Quaresma yeniden doğdu!

YORUM YAZ