MENÜ

'Maraton devam ediyor'

Başkan Fikret Orman, ligde 6 haftanın ardından lider konumda bulunmalarının kendilerini havaya sokmadığını söyledi. Orman, “Geçen sezona da iyi başlamıştık. Sonra Beşiktaş'ın üzerine oynanan oyunlar bize kötü günler yaşattı. Şimdilik maraton hala devam ediyor” dedi.

'Maraton devam ediyor'

Spor Toto Süper Lig’de 6. haftayı lider olarak kapatan Beşiktaş’ın Başkanı Fikret Orman, geçen sezondan çıkardıkları derslerle adımlarını artık daha sağlam attıklarını söyledi. İsviçreli saat markası Hublot ile yaptıkları işbirliği anlaşmasının, Nevzat Demir Tesisleri’ndeki tanıtım töreninde, konuşan Orman, “Bu uzun bir maraton, 100 metrenin sonucuna değil de maratonun sonucuna herkes bakar. Biz şu anda daha 100 metrelerde, 200 metrelerde koşmaktayız. Hatırlıyorsunuz geçen sezon da lige başladık, 4 maç üst üste galibiyet aldık. Sonradan Beşiktaş’ın üzerine oynanan oyunlar, siyasetin o günkü ortamlarının ardından ve Beşiktaş bir anda kötü günlere geldi” ifadelerini kullandı. ‘Amacımız istikrarı sağlamak’ Daha sezonun başında olduklarını ve bundan dolayı bazı konularda hemen havaya girmediklerini belirten 46 yaşındaki yönetici, “Şu anda Beşiktaş UEFA şampiyonu olmuş falan değil, daha önümüzde çok süreç var. Çok da abartmanın da bir manası yok. Şu anda iyi gidiyoruz. Bizim de gayretimiz arkadaşlarımızla beraber, bunu en iyi şekilde yapabilmek, devam ettirebilmek, istikrarı
sağlayabilmek. Amacımız budur” yorumunu yaptı.

‘Birçok konuda sıkıntımız var’
Beşiktaş’ın iyi şeyler yapmaya çalıştıklarını söyleyen Orman, “Sıkıntılı bir süreçten geliyoruz. Stadımız yok, yapmaya gayret ediyoruz. Kendi kaynaklarımızla yapıyoruz. Her maçımızı deplasmanda oynuyoruz. Zor bir süreç var önümüzde. Bu futbol takımının bu kulübün finanse edilmesi lazım, paraların ödenmesi, stadın finanse edilmesi ve bir an evvel bitirilmesi lazım” dedi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ