MENÜ

Manchester City, Mesut Özil'i transfer etmek istiyor

Adı Bayern Münih'le anılan Arsenal'in yıldızı Mesut Özil'e Manchester City de talip oldu. Mavi-Beyazlılar'ın, deneyimli ismi Yaya Toure'yle yollarını ayırıp Fildişi Sahilli futbolcu yerine Türk asıllı Alman oyuncuyu transfer etmek istediği belirtildi.

Manchester City, Mesut Özil'i transfer etmek istiyor

İngiltere Premier Lig'in köklü kulübü Arsenal'deki geleceği tartışma konusu olan ve ismi son günlerde Bayern Münih'le anılan Mesut Özil'e bir dev takım daha talip oldu.

Ada'nın güçlü ekibi Manchester City'nin, Türk asıllı Alman yıldızı ara transfer döneminde renklerine bağlamayı planladığı ileri sürüldü. Mavi-Beyazlılar'da teknik patron Manuel Pellegrini'nin, takımda mutsuz olan Yaya Toure'yi elden çıkarmayı planladığı ve Fildişi Sahilli futbolcunun halefini şimdiden aramaya başladığı ifade edildi. Şilili hocanın, ilk hedefinde ise 26 yaşındaki Mesut olduğu vurgulandı.

Manchester City'nin, 2013'te Arsenal'in, Real Madrid'den 42.5 milyon Pound'luk rekor bonservis ücretiyle transfer ettiği Alman orta saha oyuncusu için 32 milyon Pound'u gözden çıkardığı gelen haberler arasında.

Premier Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak noktalayan İngiliz devi, Ocak ayında Mesut'u kadrosuna katması halinde sezon sonunda Yaya Toure'yle yollarını ayıracak. Fransa Ligue 1 takımları Paris Saint-Germain ile Monaco'nun ise 31 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncunun durumunu yakından takip ettiği biliniyor.

Haberin Devamı

İlişkili Haber

Arsenal'de Ospina sakatlandı

YORUM YAZ