MENÜ

Lionel Messi: Önemli olan Madrid'de kazanmak, rekor değil

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi, hafta sonu yapılacak "El Clasico" maçıyla ilgili, "Önemli olan Madrid'de kazanmak, rekor değil" dedi.

Lionel Messi: Önemli olan Madrid'de kazanmak, rekor değil

İspanya La Liga'da Real Madrid-Barcelona arasında 25 Ekim Cumartesi günü yapılacak "El Clasico" karşılaşması öncesinde gözler, en çok gol atma rekorunu Santiago Bernabeu’da egale etme ihtimali bulunan Lionel Messi’ye çevrildi.

İspanya La Liga’da 250 golü bulunan Messi, El Clasico'da 1 gol atarsa, Telmo Zarra’ya ait, "La Liga tarihinin en golcü futbolcusu" unvanını ele geçirmiş olacak.

Arjantinli yıldız futbolcu, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Ajax’ı 3-1 yendikleri maçın ardından Katalan TV3 televizyonuna yaptığı açıklamada, "Önemli olan Madrid’de kazanmak, rekor değil. Oraya en iyisini yapmak ve kazanmak için gideceğiz. Bu maç sonunda da hiçbir şey belli olmayacak. Lig daha çok uzun ama iyi oynayıp, kazanmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Messi, geçen hafta ligde Eibar ile yapılan maçta, Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique’nin kendisini oyundan alma isteğini reddetmesiyle ilgili de "Çok şey konuşuldu ama orada hiçbir şey olmadı" dedi.
"Luis Enrique istediği zaman beni çıkarır, problem yok" ifadesini kullanan Messi, El Clasico’da sahalara dönmesi tahmin edilen takım arkadaşı Luis Suarez için ise "Luis’i büyük bir arzuyla bekliyoruz çünkü büyük desteği olabilir. Çok gol atıyor. Çok kötü bir dönem geçirdi, artık oynayabileceği için memnunum" değerlendirmesini yaptı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ