MENÜ

Hidayet Türkoğlu'ndan 8 sayı

Bu yaz kulübü Los Angeles Clippers ile yeniden anlaşan Hidayet Türkoğlu, takımının Golden State Warriors'a 125-107 yenildiği maçta 16 dakika süre alarak 7'de 3 şut isabetiyle 8 sayı atıp 2 de ribaund aldı.

Hidayet Türkoğlu'ndan 8 sayı

NBA'de hazırlık kampı, dün oynanan maçlarla devam etti. Milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Los Angeles Clippers, takımın yıldızları Chris Paul ve Blake Griffin'in Koç Doc Rivers tarafından dinlendirildiği maçta Batı Konferansı'nın güçlü ekiplerinden Golden State Warriors'a 125-107 yenildi. Hido, kenardan gelip 16 dakika sahada kaldığı gecede 7'de 3 şut isabetiyle 8 sayı (3'te 2 üçlük) ve 2 ribaund ile oynadı. Clippers cephesinde Jared Cunningham 23, J.J Redick 21, Spencer Hawes 14, DeAndre Jordan ise 13 sayı attı. Kenardan gelen Jamal Crawford, 21 dakikaya 10 sayı sığdırdı.

Ezeli müjdesi
Golden State'te en skorer oyuncu, 5'te 4 üçlük isabetiyle 27 sayı atan Stephen Curry oldu. 7 oyuncunun çift haneli skor ürettiği gecede Justin Holiday ve David Lee 12'şer, Draymond Green, Festus Ezeli ve Harrison Barnes 10'ar sayı attı, Andre Iguodala 11, Klay Thompson da 9 sayıda kaldı. Warriors adına gecenin en sevindirici gelişmesi ise geçen sezon sakatlığı sebebiyle hiçbir maçta forma giyemeyen Festus Ezeli'nin parkelere dönüşü oldu. 25'inci doğum gününü kutlayan yetenekli oyuncu, 11 dakikada 10 sayı, 3 ribaund ve 1 blok kaydettiği maçta basketbola döndü. Warriors'un 2012 NBA Draftı'nın 30. sırasında seçtiği Vanderbilt çıkışlı oyuncu, 2013 NBA Play-Off'larında San Antonio Spurs'e karşı oynanan 6. maçta sakatlanmış ve o günden bu yana hiçbir maçta forma giyememişti. Kariyerine bir blokla kaldığı yerden devam eden dev pivot, maç sonrasında yaptığı açıklamada ''Oyuna isabetsiz bir şut gibi kötü bir şeyle başlamak istemedim. Beni ateşleyecek bir şeyler olsun istedim. O bloğu yaptıktan sonra çok daha iyi hissediyordum'' diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ