MENÜ

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Samandıra'da

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına devam etti. Başkan Aziz Yıldırım da, Samandıra Can Bartu Tesisleri'ndeki idmanı izledi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Samandıra'da

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını, bugün öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Antrenmanı tesislere gelen Başkan Aziz Yıldırım, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ile yöneticiler İsfendiyar Zülfikari, Selim Kosif ve Yalçın Haker de izledi.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve basına açık gerçekleştirilen antrenman, 1 saat 30 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından, çift kale maçla devam etti. Antrenman, dayanıklılık koşusuyla noktalandı. Takım kaptanı Emre Belözoğlu, antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.

Mehmet Topal, Caner Erkin ve Egemen Korkmaz, takımdan ayrı özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Sarı-Lacivertliler, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına, 23 Ekim Perşembe günü yapacağı antrenmanla devam edecek. Can Bartu Tesislerimizdeki antrenman saat 11.00’de başlayacak.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta iki ekip de 3 puana ulaşmayı başaramamıştı. Fenerbahçe, Türk Telekom Arena Stadyumu'nda oynanan derbi maçta Galatasaray'a 2-1 kaybederken, Gençlerbirliği de evinde SAİ Kayseri Erciyesspor'la golsüz berabere kalmıştı.

'AZİZ YILDIRIM: GALATASARAY, FENERBAHÇE'Yİ YENMEDİ...' HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

YORUM YAZ