MENÜ

Ersun Yanal'dan İsmail Kartal yorumu

Fenerbahçe'nin eski hocası Ersun Yanal, halefi İsmail Kartal'a destek verdi. Tecrübeli hoca, "Sneijder'in iki golü de muhteşemdi. O gollere kimse bir şey yapamaz. İsmail ne yapsın?" dedi.

Ersun Yanal'dan İsmail Kartal yorumu

Ersun Yanal'dan İsmail Kartal'a destek geldi.

Fenerbahçe’nin derbide ezeli rakibi Galatasaray 'a 2-1 yenilmesinin ardından teknik direktör İsmail Kartal’ın, sezon başında yerine göreve geldiği Ersun Yanal‘ın boşluğunu dolduramadığı yorumları yapılmıştı. Ancak Yanal, bu yorumların tam aksine halefi Kartal'ın taktik açıdan hata yapmadığını savundu.

'İki gol de muhteşem'


Bugün Gazetesi'nde yer alan habere göre; Yakın çevresine derbi maçı yorumlayan Yanal’ın, “Derbilerde neyin ne olacağı belli olmaz. Performans olarak en alttaki takım bile en üstteki takımı yenebiliyor" dediği öğrenildi.

Ersun Yanal, "Maçta Fenerbahçe oyun ve top üstünlüğünü elinde tutan taraftı. Wesley Sneijder’in iki golü de muhteşemdi. O gollere kimse bir şey yapamaz. İsmail ne yapsın?" ifadelerini kullandı.

İsmail Kartal'ın performansı


İsmail Kartal, ligin ilk 6 haftasında Ersun Yanal'ın gerisinde kaldı. Yanal yönetiminde geçen sezon 6. haftada 15 puan toplayan Fenerbahçe, bu sezon 10 puan alabildi. Yanal döneminde 5 galibiyet, 1 mağlubiyet elde eden Sarı-Lacivertliler, bu sezon ilk 6. haftada 3 galibiyet, 1 beraberlik, 2 kez de yenilgi gördü.

Haberin Devamı

İlişkili Haber

Fenerbahçe tribünlerinde 'Ersun Yanal' tezahüratı

YORUM YAZ