MENÜ

Duygun Yarsuvat: Kavga istemiyoruz

Galatasaray Kulübü'nün başkan adaylarından Duygun Yarsuvat, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (GSYİAD) üyelerine projeleri hakkında bilgiler verdi.

Duygun Yarsuvat: Kavga istemiyoruz

Yarsuvat, Galatasaraylı İşadamları Derneği'nde gerçekleştirilen kokteylde yaptığı açıklamada, Türk Telekom Arena'nın üstünü kapatmayı planladıklarını belirterek, "Stadın üstünü kapatıp, güneş enerjisinden yararlanmak istiyoruz. Her maç 1 milyon dolar harcama oluyor" dedi.

Passolig sistemi ile ilgili de konuşan Yarsuvat, "Passolig gibi bir kelepçe takıldığı sürece seyircinin maçlara gelmesi zor. TFF'nin bunu yeniden gözden geçirmesi gerekir" ifadelerini kullandı. Hiçbir kurumla kavga istemediklerini hatırlatan Duygun Yarsuvat, "Amacımız; Galatasaray'ı salim bir yola çıkarmaktır. Bunun yolu tüzüklere ve normlara uygun davranmakla olur. Diğer kurumlarla kavga istemiyoruz. Açılan her dava, birtakım kişileri Galatasaray'a düşman hale getirdi. En iyi dava müzakare yolu ile halledilen ihtilaftır. Gerek Federasyon ile gerekse diğer kurumlarla ihtilaf yoluna gitmek istiyoruz. Tek amacımız Galatasaray'dır" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ