MENÜ

Cesare Prandelli'ye iğne tedavisi

Aslan'ın hocası, soğuk algınlığı nedeniyle basın toplantısına katılamadı. İğne tedavisine başlanan İtalyan teknik adam, akşam idmanında takımın başındaydı. Onun yerine konuşan yardımcısı Pin ise Arsenal maçından ders çıkardıklarını ve iyi bir skor elde edeceklerini söyledi.

Cesare Prandelli'ye iğne tedavisi

Prandelli’nin yerine, yardımcısı Gabriele Pin medya mensuplarının karşısına çıktı. Prandelli’nin selamlarını getirdiğini ve İtalyan teknik adamın rahatsız olduğu için gelemediğini aktaran Pin, "Kendisini tedbir amaçlı dinlendirmek istedik. Tetkikler yaptırmak için hastaneye gitti. Ama antrenmanda takımın başında olacağını söyleyebilirim. Umarım çabuk bir şekilde iyileşir" ifadelerini kullandı. Dediği gibi Prandelli, iğne tedavisinin ardından antrenmana katıldı.

Haberin Devamı

'Aynı sistemle devam...'

Gabriele Pin, maçla ilgili olarak ise Arsenal maçından zihinsel anlamda önemli dersler çıkardıklarını belirterek, "Dortmund karşısında iyi bir skor elde etmek istiyoruz" dedi. Pin ayrıca, oyun sistemiyle ilgili gelen bir soru üzerine, dörtlü savunmayla yola devam edeceklerini ifade etti. Ön taraftaki düzenin ise rakibe göre değişiklik göstereceğini söyledi.

Hamit: Oynamak istiyorum

Takımın tecrübeli orta saha oyuncusu Hamit de basın toplantısına katıldı. Maça ilk 11'de başlaması beklenen milli futbolcu, "Dortmund karşısında inşallah iyi bir başlangıç yaparak ilk galibiyetimizi alırız. Ben o formayı istiyorum. Oynamak istiyorum. O formayı aldığımda, bırakmayacağıma inanıyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Eleştiriler doğal, çok iyi oynamadığımız da doğru. Ancak bir mesafe aldığımız görülüyor. Ben iyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. Ama önümüzdeki yol bayağı uzun" dedi.

YORUM YAZ