MENÜ

Bursasporlu Cedric Bakambu: Gol atınca özgüvenim arttı

Bursaspor'un forveti Bakambu, Süper Lig'in 6. haftasında 2-2 sona eren Eskişehirspor maçında kaydettiği 2 golün özgüvenini artırdığını söyledi.

Bursasporlu Cedric Bakambu: Gol atınca özgüvenim arttı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor’da, Fransız golcü Cedric Bakambu, Eskişehirspor maçında gol atmasının güvenini arttırdığını söyledi.

Haberin Devamı

Cedric Bakambu, Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesi düzenlenen basın toplantısında, hafta sonu sahalarında 2-2 berabere kaldıkları Eskişehirspor maçında takım olarak iyi bir mücadele verdiklerini kaydetti. Kendisinin 2 gol kaydettiği rakipleri karşısında, ilk golü yedikten sonra geri çekildiklerini ve ardından ikinci golü kalelerinde gördüklerini vurgulayan Bakambu, "Eksikliklerimizi kapatarak önümüzdeki haftalarda daha iyi takım olmamız için yol kat edeceğiz. Eskişehirspor maçında gol atmak güvenimi arttırdı. Ancak keşke bu maçta gol atmasaydım da biz kazansaydık. Takımımızın başarısı her şeyden önce geliyor ama performansımdan memnunum" diye konuştu.

Fransız oyuncu, Eskişehirspor’un iyi bir takım olduğunu da anlatarak, "Sonuçta biz onlara bu fırsatı tanımasaydık belki de bunları yapamazlardı. Fırsat bulunca bunu gole çevirdiler. Aslında bizim orada korkmadan, güvenle devam etmemiz gerekiyordu. Maç boyunca yaptığımız şeyi devam ettirmemiz gerekiyordu. Sadece bunu çeviremedik" diye konuştu.

Haberin Devamı

Kendisinin forvet oyuncusu olduğunu ancak teknik direktör Şenol Güneş’in nerede görev verirse orada oynayabileceğini ifade eden Bakambu, "Tabii ki burada Fernandao var. Diğer kaliteli golcüler var. Aramızda bir çekişme mevcut. Hocamız hangimize görev verirse o oynayacaktır" ifadelerini kullandı.

Bakambu, geçtiğimiz hafta oynanan Eskişehirspor karşısında Bursaspor'un diğer forveti Brezilyalı Fernandao'nun yerine maça ilk 11'de başlamıştı.

YORUM YAZ