MENÜ

Atletico Madrid - Malmö maçı, saat 21.45'te

A Grubu'ndaki ilk galibiyetini, Arda Turan'ın golüyle Juventus karşısında alan Atletico Madrid, bu akşam sahasında Malmö ile karşılaşacak. Saat 21.45'teki mücadeleye Atletico, favori çıkıyor.

Atletico Madrid - Malmö maçı, saat 21.45'te

Arda sahne alıyor

Haberin Devamı

Devler Ligi'nde bu akşam Arda Turan'lı Atletico Madrid, A Grubu'nda sahasında Malmö ile saat 21.45'te karşılaşacak. Grubundaki ilk iki maçından puan alamayan İsveç ekibine, İspanya Ligi'nin son şampiyonu karşısında hemen hemen hiç şans tanınmıyor. İlk maçında deplasmanda Olympiakos'a 3-2 yenilen Atletico, ilk galibiyetini ise Arda'nın golüyle Juventus karşısında 1-0'lık skorla almıştı. Kırmızı-Beyazlılar'da teknik direktör Diego Simeone, sakat Gabi, Cristian Ansaldi ve Tiago Mendes'ten yararlanamayacak. Grubu diğer maçında Juventus, yine aynı saatte Olmpiakos'un konuğu olacak.

B Grubu'nda ise Liverpool, Real Madrid'le kozlarını paylaşacak. İngilizler'de en önemli eksik Daniel Sturridge, Real'de ise Coentrao, Ramos, Jese ve Gareth Bale oynamıyor. Los Galacticos'ta Bale, 25 Ekim'deki Barcelona maçına da yetişemeyecek.

YORUM YAZ