MENÜ

Atletico Madrid - Malmö: 5-0

Devler Ligi'nin son finalisti Arda Turan'lı Atletico Madrid, İsveç ekibi Malmö'yü 5-0'la geçti. Son şampiyon Real Madrid ise konuk olduğu Liverpool'u ezici bir üstünlük sergilediği maçta 3-0 yendi.

Atletico Madrid - Malmö: 5-0

Şampiyonlar Ligi’nde gol rekorunun kırıldığı Salı gecesinin sonrasında dün gecenin en gollü skoruna Arda Turan’ın formasını giydiği Atletico Madrid imza attı. İsveç’in Malmö ekibini konuk eden Madrid ekibi, rakibi karşısında ilk yarıda oldukça tutuk bir oyun sergiledi ve bu devreden gol sesi çıkmadı. Arda’nın asistinde Koke, maçın ilk golünü kaydetti ve takımını 1-0 öne geçirdi. Koke, golden sonra 61 ve 63 ve 87’de üç de asist yaparken, goller sırasıyla, Mandzukic, Griezzman ve Godin’den geldi. 90+3’te sahne alan Cerci ise skorunu belirledi: 5-0. Bu galibiyetle birlikte Atletico, Olimpiakos’la birlikte 6 puana ulaştı. Grubun diğer ekipleri Juventus ve Malmö ise üç puanda kaldı.

10’dan iyisi yok


Gecenin bir diğer önemli mücadelesinde İngiltere’nin köklü ekiplerinden Liverpool’a konuk olan Real Madrid, rakibini farklı mağlup etti. 23. dakikada Liverpool’un kilidini kıran Eflatun-Beyazlılar, Ronaldo ile 1-0 öne geçti. 30. dakikada ise sahneye Benzema çıktı. Kroos’un ortasına ter köşeden kafa vuran Fransız, takımını 2-0 öne geçirdi. Golden sonra Liverpool çözünürken, Real’in 3. golü geldi. Ev sahibi ceza alanında yaşanan karambolü iyi değerlendiren Benzema, kendisinin 2, takımının 3. golünü kaydetti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi. İkinci yarı ise temposuz başladı. Real Madrid daha çok skoru korumak istedi. Liverpool ise Real savunmasında boşluk bulmaya çalışsa da mücadele 3-0 Real Madrid’in üstünlüyle tamamlandı.

Haberin Devamı

ATLETICO MADRID - MALMÖ MAÇ DETAYI

YORUM YAZ