MENÜ

Aatif Chahechouhe: Büyük bir takım değiliz

Spor Toto Süper Lig'in 7'inci haftasında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak olan Sivasspor, karşılaşmanın hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Aatif Chahechouhe: Büyük bir takım değiliz

Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleşen antrenman top kapma çalışmasıyla başladı. Ardından uzun pas çalışan kırmızı-beyazlılar, daha sonra yarı sahada çift kale maç yaptı. Sakatlığı nedeniyle Ankara'da tedavi gören Kadir Bekmezci antrenmana katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Ümit Kurt ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Takıma moral vermek amacıyla antrenmandan sonra Sivasspor'u ziyaret eden Reşit Akif Paşa İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencileri futbolcular ile fotoğraf çekildi.

Yaklaşık 2 saat süren antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ve sakatlığı nedeniyle Beşiktaş maçında oynayamayan Aatif Chahechouhe, "Çok uzun zamandır sakatlık yaşamıyordum. Üst arka adalemde bir yırtık oluştu. Çok çok önemli bir şey değildi aslında. Ama hoca bana Fransa'da tedavi görmem için izin verdi. Tabii ki bu rejenerasyon anlamında, Fransa'da hızlandı. Aslında Beşiktaş maçı için risk almak istemedik. Bundan dolayı Rize maçına çıkacağım. Çünkü böyle bir sakatlığın ardından çok hızlı sahalara dönseydim 10 gün değil de 6 haftalık bir sakatlık yaşayabilirdim" dedi.

Sivasspor'un sezona iyi başlamadığı hatırlatılarak Rizespor maçının sorulması üzerine ilginç açıklamalarda bulunan Chahechouhe, "Her sene değişik. Geçen yıl 5'inci bitirdiysek bu sene belki ilk 5'e de giremeyebiliriz. Biraz kötü başladık ama sezon uzun bildiğiniz gibi. En zor dönemlerde destek bekliyoruz. İnşallah en yakın zamanda bu takım kendini gösterecek. Ama geçen sezonki gibi yapamayız, imkanı yok. Büyük bir takım değiliz çünkü. Tamam iyi bir takımız ama büyük bir takım değiliz. Yani bizden daha güçlü takımlar var. Daha potansiyelli, daha fazla parası olan takımlar var" dedi.

Gökhan CEYLAN/SİVAS DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ