MENÜ

Sivas'a başkan morali

Beşiktaş'a 3-2 yenilen Yiğidolar'ı başkan Mecnun Otyakmaz teselli etti. Maç sonunda oyuncularının yanına giden Kırmızı-Beyazlılar'ın patronu, “Siz hep böyle oynayın, bize yeter” sözleriyle takıma moral verdi, ayrıca Carlos'u da tebrik etti.

Sivas'a başkan morali

Sivasspor’un, Ankara’da Beşiktaş’a karşı oynadığı futbol taraflı tarafsız herkesin takdrini toplarken sahadan 3-2’lik yenilgiyle ayrılan oyuncuları teselli etmek başkan Mecnun Otyakmaz’a düştü. Heyecan dolu bir 90 dakikaya sahne olan maçta öne geçmelerine rağmen yenilgiden kurtulamayan Kırmızı-Beyazlılar’ın patronu, 90 dakika sonunda soluğu oyuncularının yanında aldı. Takımı ortaya koydukları mücadeleden ötürü tebrik eden Otyakmaz’ın, “Ayağınıza sağlık, maçı kaybetmiş olabiliriz. Ama mücadelenizi yürekten alkışlıyorum. Her zaman böyle istekli oynayalım, bize yeter” sözleriyle futbolculara moral verdiği öğrenildi. Otyakmaz’ın ayrıca teknik direktör Roberto Carlos’u da sergilenen mücadeleden ve cesur futboldan ötürü tebrik ettiği ifade edildi.

Rota Rize’ye döndü

Kırmızı-Beyazlı ekipte, Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos, futbolculara 1 gün izin verdi. Sivasspor, ligin 7. haftasında Çaykur Rizespor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına kulüp tesislerinde bugün yapacağı antrenmanla başlayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ