MENÜ

Ömer Aşık'tan 9 sayı, 11 ribaund

NBA'deki temsilcilerimizden Ömer Aşık, takımının Washington Wizards'ı deplasmanda 88-84 yendiği maçta gösterdiği performansla alkış topladı.

Ömer Aşık'tan 9 sayı, 11 ribaund

NBA'de New Orleans Pelicans forması giyen milli basketbolcu Ömer Aşık, takımının Washington Wizards'ı deplasmanda 88-84 yendiği hazırlık maçında 9 sayı ve 11 ribaund ile parlak bir performans ortaya koydu. Oyuna ilk beşte başlayan Aşık, 24 dakika sahada kaldığı maçta kullandığı 10 şuttan 4 isabet çıkarırken, 3'ü hücum olmak üzere 11 de ribaund aldı. Pelicans adına maçın yıldızı ise Anthony Davis oldu. Genç yıldız, sağ el bileğinden sakatlanarak yarım bıraktığı maçta 21 dakikada 14 sayı ve 8 ribaund kaydederken, yerine oyuna giren Ryan Anderson da 11 sayı ve 8 ribaund ile geçen sezon yaşadığı talihsiz sakatlığı atlattığını gösterdi.

Pierce ve Wall oynamadı


Paul Pierce ve John Wall gibi iki önemli oyuncusundan yoksun Wizards'ta ise Kevin Seraphin, kenardan gelerek 14 sayıyla en skorer oyuncu oldu. Ligdeki ikinci yılına hazırlanan Otto Porter 12 sayı, 3 ribaund ve 3 asistle oynarken 13 sayı atan Garrett Temple çift hanelere ulaşabilen diğer bir isim oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ