MENÜ

Mesut Hoşcan: 'Futbolda yerleri yok'

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Bursa'da Ertuğrul Sağlam'a yapılanlara tepki gösterdi.

Mesut Hoşcan: 'Futbolda yerleri yok'

Süper Lig’de geride kalan 6. haftanın en dikkat çekici maçlarından biri Bursaspor’la Eskişehirspor arasında oynandı. Timsah’ın son 10 dakikasına 2-0 önde girdiği maçta iki gol bulan konuk ekip sahada 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Ancak heyecan fırtınasına sahne olan maçtan çok mücadele sonunda yaşananlar konuşuldu. Bursaspor’u 4 sezon çalıştıran, kazandığı şampiyonlukla Yeşil-Beyazlı takımın tarihine damga vuran Ertuğrul Sağlam’a bir grup taraftar çirkin söylemlerde bulundu. Bu olay sonrası çok üzülen ve basın toplantısına katılmayan tecrübeli hocaya, Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan sahip çıktı. FANATİK’e konuşan Kırmızı-Siyahlılar’ın patronu, yapılanların futbolda yeri olmadığına dikkat çekti.

‘Bursa’yla dostuz’

Söze, “Bursa’da yapılanları tasvip etmiyoruz” diyerek başlayan Mesut Hoşcan, “Hocamızın geçmişte çalıştırdığı ve şampiyon yaptığı bir takımın taraftarının yaptığı şey tabii ki doğru değil. Ancak bu insanların davranışları kesinlikle koca bir camiaya mal edilemez. Bursaspor’la her zaman iki dost olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bu denli çirkin tezahürat yapanların bana göre futbolda yeri yok. Şahsım ve kulübüm adına Bursaspor camiasına bu olayı mal etmiyorum. Fakat hocamız çok üzüldü, biz de çok üzüldük. Umarım bir daha böyle olaylar yaşanmaz.”

Sağlam şoktan çıkamadı

Bu arada Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarına ara vermeden başlayan Kırmızı-Siyahlılar’da, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın son derece keyifsiz olduğu öğrenildi. Tecrübeli hocanın kimseyle konuşmadığı, Bursa’daki olayın üzüntüsünü halen yaşadığı belirtildi.

M.Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ