MENÜ

İbrahim Hacıosmanoğlu: Trabzonspor gibi oynadık

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yüzü sonunda güldü...

İbrahim Hacıosmanoğlu: Trabzonspor gibi oynadık

Haber: Serhat Demirtaş

Haberin Devamı

___________________________________________________________________

Üst üste gelen kötü sonuçların ardından Trabzon’da kamp kuran ve günlerdir takımla birlikte vakit geçiren Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Mersin karşısında alınan galibiyete en çok sevinen
isimlerden oldu. 3-1’lik maçın son düdüğü ile birlikte soluğu soyunma odasında alan Bordo- Mavililer’in patronu, Vahid Halilhodzic ve futbolcuları tek tek kutladı. O anlarda Başkan Hacıosmanoğlu’nun ağzından, “Bugün gerçekten de Trabzonspor gibi oynadınız. Bu isteği, heyecanı gösterdiğiniz zaman bileğini bükemeyeceğiniz takım yok. Sizlerden bu futbolu ve iyi sonuçların devamını bekliyorum” sözleri döküldü.

‘Ağırlığımızı koyacağız’

Haberin Devamı

İbrahim Hacıosmanoğlu iç sahada üst üste oynanacak 3 maçlık seriyi de işaret ederek gelecek planları hakkında bilgi verdi. Bir an önce kaybedilen puanların telafisini yapmak istediklerini ifade eden Trabzonspor Başkanı, “1 maç kazanıp bayram yapacak takım değiliz. Önemli bir anda galibiyet geldi ama daha fazlasını beklemek bir başkan olarak da taraftar olarak da hakkım. Kaybettiğimiz puanları mutlaka telafi edeceğiz. Bu ligde Trabzonspor’un gücü, Trabzonspor’un ağırlığı henüz hissedilmedi ama en kısa zamanda bu gerçekten herkes haberdar olacak” dedi.

Vahid Halilhodzic’e övgü

Kentteki futbol heyecanının da takımın iyi futbolu ve sonuçlarıyla birlikte yükseleceğini anlatan Başkan Hacıosmanoğlu şunları söyledi: Trabzonspor insanı, halkı takımından çok şey bekliyor. Gerçekten de iyi bir kadro kurduk, hocamız da gece-gündüz ‘nasıl daha iyi olur’ diye çalışıyor. Eğer Trabzonspor beklenen futbolunu sergiler ve iyi sonuçları da peşine takarsa o zaman kentteki futbol heyecanı, ateşi yükselecektir. Bundan eminim.

YORUM YAZ