MENÜ

Beşiktaş Linnes ile anlaştı

Beşiktaş, Molde'ye Martin Linnes transferi için 300 bin euro kapora bile verdi. 23 yaşındaki sağ bek, 2.5 milyon euroya ocakta Siyah-Beyazlılar'a imza atacak.

Beşiktaş Linnes ile anlaştı

Beşiktaş, Molde’ye Martin Linnes transferi için 300 bin euro kapora bile verdi. 23 yaşındaki sağ bek, 2.5 milyon euroya ocakta Siyah-Beyazlılar’a imza atacak.

Beşiktaş, devre arasında sağ bekine kavuşuyor. Siyah-Beyazlılar, Molde forması giyen Martin Linnes ile kesin olarak anlaştı…

Hatta Molde kulübüne 23 yaşındaki sağ bek için 300 bin euro kaporasını bile verdi. Linnes, devre arasında 2.5 milyon euroluk bonservis bedeli ile Beşiktaş’a imza atacak. Bu sezon 25 maçta 4 gol, 6 asist yapan 23 yaşındaki oyuncu, Beşiktaşlı yöneticileri bir hayli memnun etti.

DEVRE ARASI GELİN KONUŞALIM

Beşiktaş yönetimi, sezon başında Martin Linnes ile kesin olarak anlaşmaya varmıştı ama Molde ekibi, "Ligde şampiyonluğa gidiyoruz. Devre arası gelin konuşalım. Oyuncunun gidişine o zaman izin veririz" diyerek transfere engel koymuştu. Molde, Norveç Ligi’nin bitimine üç hafta kala en yakın rakibi Odds BK’ya 10 puan fark atarak şampiyonluğunu ilan etti.

Kaynak: Akşam

Haberin Devamı
YORUM YAZ