MENÜ

Vahid Halilhodzic'ten Trabzonsporlu futbolculara gözdağı

Trabzonspor'da Mersin İdmanyurdu maçı sonrası moraller yerindeyken, teknik direktör Vahid Halilhodzic oyuncularını tebrik etti. Ancak futbolcularına gözdağı da verdi.

Vahid Halilhodzic'ten Trabzonsporlu futbolculara gözdağı

Futbolcularını tebrik eden teknik direktör Vahid Halilhodzic, maçtaki mücadeleyi beğendiğini belirterek, "Bu şekilde devam etmesini umuyorum. Ancak böyle mücadele etmeyen oyuncular takımdan ayrılacak. Aralık ayında bazı değişikliklere gideceğiz" diyerek gözdağı verdi.

BAŞKAN TEBRİK ETTİ

Lig tarihinin en kötü başlangıcını yapan ve ilk 5 maçta 4 beraberlik bir yenilgi alan Trabzonspor’da Mersin İdmanyurdu maçındaki galibiyet ve iyi futbol UEFA Avrupa Ligi’nde Perşembe günü oynanacak olan Lokeren maçı öncesi moralleri yerine getirdi. Karşılaşmanın ardından takımın soyunma odasına inen ve futbolcularla teknik kadroyu tebrik eden Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, “Bugünkü mücadeleniz nedeniyle hepinizi kutluyorum. Bu maç çıkışımızın başlangıcı olacak. Buna inanıyorum” dediği öğrenildi.

“UMARIM BÖYLE DEVAM EDER YOKSA...”

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç ise, maçın ardından yaptığı değerlendirmede Aralık ayında transfer yapılacağının ipuçlarını verdi. Karabükspor maçının ardından oyuncularıyla aralarında sert bir konuşma geçtiğini hatırlatan Boşnak teknik adam, “Onlara, ‘Bu bir kere olur, ikincisini görmek istemiyorum’ dedim. Çünkü bir daha öyle oyun sergileyene ikinci şansı tanımam. Milli takım arasını çok iyi değerlendirdiğimize inanıyorum. Bu maça çok iyi odaklandık. Mersin İY maçında her oyuncu koştu ve mücadele etti. Mücadelenin bu şekilde devam etmesini umuyorum. Böyle mücadele etmeyen veya işini eksik yapan oyuncular takımdan ayrı kalacak. Muhtemelen Aralık ayında bazı değişikliklere gideceğiz. Trabzonspor’a çalışmak için geldim ve hedeflerimiz var. Herkes bizim hedeflerimize uyum sağlamaya hazır değil” dedi.

“BURASI BAŞKA KULÜPLERE BENZEMEZ..”

Trabzonspor’da başarılı olmayı hedeflediğini de belirten Vahid Halilhodziç, “Bizim çalışma arzumuza ve hırsımıza bazı oyuncular ayak uydurmuyor. Bazı oyuncuları uyardım. Onlara, ‘Trabzonspor'un beklentisi ve istekleri diğer kulüplere benzemez. Burada dört dörtlük olmanız gerek’ dedim. Bunu kabul etmeyecek oyuncularla yollarımızın ayrılacağını söyledik” ifadesini kullandı.

TEK EKSİK ONUR

Trabzonspor, Mersin İdman Yurdu maçının ardından Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı Lokeren karşılaşmasının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik Direktör Vahid Halilhodziç yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kalacak olan kaleci Onur katılmadı. Deniz Yılmaz sakatlığının ardından ilk kez sahada yürüyüşlere başlarken, İshak Doğan salonda çalıştı. Musa Nizam, Aykut Demir ve Yusuf Erdoğan’ın düz koşu yaptığı antrenmanda Mersin İdman Yurdu maçında ilk 11’de oynayan futbolcular ayrı sahada yenilenme çalışması gerçekleştirdi. Diğer oyuncular ise kondisyon ve top antrenmanı yaptı. Bu arada dünkü maçta başına aldığı darbe nedeniyle hastaneye kaldırılan ve 6 saat kontrol altında tutulan Mustafa Akbaş’ın da sabah çalışmasına katılması teknik kadroya derin bir nefes aldırdı. Elmacık kemiğinden operasyon geçiren Avraam Papadopoulos ise maskeyle antrenmana katıldı.

YEREL BASIN: OHH BEE... DÜNYA VARMIŞ

Trabzonspor’un ligdeki ilk galibiyetini alması yerel gazetelerde de sevinçle karşılandı. “Ohh bee... Dünya varmış” manşetini atan Günebakış Gazetesi, “5 hafta sonra ilk galibiyetle tanıştık. Mersin’i bile yenince sevinçten uçar hale geldik. Trabzonspor camiası eskiden İstanbul dükalarını yenince çok sevinirdi. Şimdi artık Mersin’i yenmek bile camiayı sevindirir hale geldi” ifadelerini kullandı. Karadeniz Gazetesi, “Fırtınayı koparmak var ya, yeniden doğman var ya” başlığını kullanırken, Taka Gazetesi, “Mersin’e 3 kafa yetti. Yağmur, fırtına, tipi.. Tam istediğimiz gibi.. Sırada Lokeren var” başlıklarıyla maçı okuyucularına aktardı. “3 kafadar” başlığıyla maçta 3 kafa golü atan Belkalem, Medjani ve Cardozo’ya gönderme yapan Kuzey Ekspres Gazetesi ise, “Trabzonspor ligdeki ilk 3 puanını 3 kafa golüyle aldı, kendine geldi” ifadesini kullandı. Son Nokta Gazetesi ise, “Yiğit düştüğü yerden kalktı. Fırtına Mersin’i devirdi, 3 puanı keşfetti, huzura erdi” dedi.

Ömür AVCI/TRABZON, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ