MENÜ

Smith özür diledi

Galatasaray Liv Hospital'ın ABD'li forveti Nolan Smith, kadro dışı kalmasına sebep olan tepkisiyle ilgili bir özür metni yayınladı. Twitter yoluyla takipçilerine seslenen Smith, ''O havluyu Koç Ataman'a fırlatmamıştım, öyle gibi göründüyse özür dilerim'' dedi.

Smith özür diledi

Geçtiğimiz gün oynanan Banvit maçının ikinci çeyreğinde oyundan alınmasının ardından kendisine uzatılan havluyu Koç Ergin Ataman'a fırlatan Nolan Smith, Twitter hesabından bir özür mesajı paylaştı. Smith, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Haberin Devamı

''Bugünkü maçta yaşanan olaydan ötürü Galatasaray'dan ve taraftarlarından özür dilerim. Oyuna olan tutku ve bağlılığım, engel olamadığım bir tepkiyle birleşti ve yere havlu fırlattım. Bu da Koç'a havlu fırlatıyormuşum gibi göründü. Ancak beni tanıyan herkes bilir ki ben asla böyle bir şey yapmam. Ancak bunu bilerek yapmamama rağmen özür diliyorum. Ancak işin aslı şu ki ne olursa olsun havlu fırlatmamalıydım. Ne kadar kızgın olsam da bu bir profesyonelin yapmaması gereken bir hareketti. Davranışlarımın tüm sorumluluğunu kabul ediyorum.''

Ne olmuştu?

Galatasaray Liv Hospital'ın Banvit'e deplasmanda 69-67 yenildiği maçın ikinci çeyreğinde oyundan alınan Smith, kızgın bir şekilde kenara gelirken kendisine uzatılan havluyu Koç Ergin Ataman'ın bulunduğu noktaya doğru fırlatmıştı. Bunun üzerine Ataman, ABD'li oyuncunun yanına gidip sert bir üslupla ona bir şeyler söylemiş, maç sonrasında yaptığı açıklamada da ''Oyuncu, oyunculuğunu bilecek. Sahaya çıkıp performans gösterecek, aksi takdide de kenarda bekleyecek. Koça tavır yapan oyuncu cezasını çeker. Kendisi bir süre genç takımımızla çalışacak, belki aklı başına gelir. Bu onun ikinci vakası oldu, bu tür disiplinsiz hareketlerini sürdürürse kontratını feshedip yeni arayışlara gireceğiz'' diye konuşmuştu. Nolan Smith, ligin ilk haftasında oynanan Uşak Sportif maçı öncesinde Twitter'dan yaptığı açıklamada takımın maçtan bir gün önce otelde kamp yapmasını eleştirerek ''Kolej kariyerimde bile böyle bir şey görmemiştim'' demişti.

YORUM YAZ