MENÜ

'Kasımpaşa maçı önemli bir fırsat'

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, futbolcuların üzerindeki kazanamama baskısını atma adına Kasımpaşa maçını fırsat olarak gördüklerini belirterek, "Geçen sezon da rakibimizi sahasında yenerek, ilk deplasman galibiyetini almıştık. Bu kez de aynı sonucu tekrarlamak istiyoruz" dedi.

'Kasımpaşa maçı önemli bir fırsat'

Baydar, yaptığı açıklamada, İstanbul Başakşehir karşısında sahalarında kazanmak istediklerini ancak başaramadıklarını söyledi.

Galibiyeti çok istemenin verdiği stresten dolayı istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını aktaran Baydar, "Bir an önce sonuca gitmek isterken, pozisyon ve oyunun kontrolünü rakip ele aldı. Kalemizde yaşadığımız önemli tehlikeler golle sonuçlanmadı. Bunda bir maç öncesi acımasızca eleştirilen kalecimiz Kaya Tarakçı’nın kurtarışlarının etkili olduğunu söylemeliyiz" diye konuştu.

Baydar, ikinci yarıda kazanma adına biraz daha etkili olduklarını ancak bu sefer de pozisyon bulamadıklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Bu tür sonuçlar ligde her takımın başına gelebiliyor. Önemli olan bir an önce toparlanmak. Sahamızda puan kaybettiğimiz için üzgünüz. Sakat oyuncularımızın da aramıza dönmesiyle takımımızın bir kıpırdanma yaşayacağına ve kötü sonuçları geride bırakacağına inanıyoruz."

Ligin 7. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacaklarını anımsatan Baydar, şunları kaydetti:

"Oyuncularımızın üzerindeki kazanamama baskısını atma adına Kasımpaşa maçını fırsat olarak görüyoruz. Geçen sezon da rakibimizi sahasında yenerek, ilk deplasman galibiyetini almıştık. Bu kez de aynı sonucu tekrarlamak istiyoruz. Gerçekten kaliteli oyunculardan oluşan bir ekibe sahibiz. Geride kalan 6 haftada bunu yeterince sahaya yansıtamadığımız için istediğimiz puanda değiliz. Bu durumdan, alacağımız galibiyetle kurtulacağız."

Haberin Devamı
YORUM YAZ