MENÜ

Karabükspor'dan hakeme tepki

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, deplasmanda 1-0 yenildikleri Gaziantepspor maçını yöneten hakem Yunus Yıldırım'a tepki gösterdi.

Karabükspor'dan hakeme tepki

Başkan Mustafa Yolbulan, kötü bir zeminde, skandal bir hakem yönetimi sonucu Gaziantepspor'a yenilmiş olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Hakemin bariz bir penaltılarını vermediğini belirten Başkan Yolbulan, şöyle konuştu:

"Bir maçın ve hatta ligin kaderini etkileyebilecek kadar açık, net, tartışma götürmez bir fahiş hatanın bu kadar kolay geçiştirildiği bir lig ortamını oluşturan İstanbul büyüklerine endeksli futbol ortamını kınıyoruz. Yunus Yıldırım'ın penaltı-kırmızı kart olayına gözlerini kapayan ama aynı hakem benzer hataları büyükler aleyhine yaptığında yeri göğü inletenlerle futbolumuzun uluslararası düzlemde geldiği nokta da ortadadır."

Ligdeki 6 maçta 4 mağlubiyet aldıklarını belirten Başkan Yolbulan, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Bize yakışmayan bir tablo oluştu. Mazeret aramıyorum. Takımımız her şart altında bu performanstan daha iyisini yapabilecek güce sahiptir. Panik yapmaya gerek yok. Sıralamada her ne kadar altlarda yer alsak da lig 6'ncısı Kasımpaşa ile aramızda sadece 5 puan olduğu gerçeği de ortada. Üst üste alınacak 2 galibiyet puan cetvelinde bir takımın yerini inanılmaz derecede değiştirebiliyor. Ligin hala çok başındayız. Akhisar Belediyespor maçıyla başlayacak bir seriye ihtiyacımız var. Kardemir Karabükspor, futbolun marka değerine zarar vermeden, kısıtlı imkanlarla doğru işler yapmaya çalışırken, futbolu yönetenler de adalet terazisinin ibresinin sesi çok çıkandan yana olmamasına özen göstermek zorundadırlar."

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ