MENÜ

İşte Trabzon bu!

Ligde ilk 5 hafta galibiyet yüzü göremeyen Trabzonspor, önemli eksiklerine rağmen Mersin İdmanyurdu'nu 3-1'le geçti. Belkalem, Medjani ve Cardozo, Fırtına'ya özlediği 3 puanı getiren isimler oldu.

İşte Trabzon bu!

Yaptığı flaş transferlere rağmen Fırtına lige istediği gibi başlayamadı. İlk 4 haftada alınan beraberliklerin ardından Karabük deplasmanında gelen 3-0'lık yenilgi, Bordo- Mavililer'i altüst etti. Milli araya moralsiz giren Trabzonspor, peş peşe yaşanan sakatlıklarla bir şok daha yaşadı. Mersin İdmanyurdu karşısına önemli isimlerden yoksun çıkan Fırtına, rakibi karşısında üstün oynamasına rağmen bir türlü golü bulamadı. İkinci devreye de etkili başlayan Trabzonspor, Vederson'un kırmızı kart görmesiyle oyunda üstünlüğü iyice ele geçirdi. Belkalem'in golüyle skor avantajını da eline aldı. Marko Futacs’ın kaçırdığı penaltıyı golle tamamlayan Oktay Delibalta'nın bu takipçiliği, Avni Aker'de buz gibi bir hava estirse de önce Medjani, ardından Cardozo'nun golleri tribünleri coşturdu. Trabzonspor böylece ligdeki ilk galibiyetine sezonun flaş takımı Mersin karşısında 3-1'lik skorla ulaştı.

Hayırlı sakatlık!

Vahid Halilhodzic, skor 2-1 olduktan sonra Constant'ı oyuna sokmaya hazırlanıyordu. Bosnalı teknik adam, yabancı kontenjanı nedeniyle Cardozo'yu kenara alacaktı. Ancak Mehmet Ekici'nin yaşadığı sakatlık planları değiştirdi. 86. dakikada Mehmet kenara geldi, Fatih Atik oyuna girdi. Hemen ardından gelişen pozisyonda Yatabare ortaladı, oyundan çıkmayan Cardozo takımını rahatlatan gole imzasını attı. Daha önce Başakşehir deplasmanında ağları sarsan Paraguaylı yıldız, böylece Hüseyin Avni Aker Stadı'nda ilk lig golünü attı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ