MENÜ

İsmail Kartal: Ayağa kalkacağız

Derbinin olumsuz havasını ortadan kaldırmak isteyen İsmail Kartal, “Bir yenilgiyle teslim olmayacağız. En kısa zamanda ayağa kalkıp, hazır hale geleceğiz” diye konuştu.

İsmail Kartal: Ayağa kalkacağız

Sarı-Lacivertliler’de derbide alınan yenilgi moralleri bozmuştu. Ancak teknik direktör İsmail Kartal, futbolcularının bir an önce önlerindeki Gençlerbirliği sınavına konsantre olmaları için çalışmalara başladı. Galatasaray karşısında 10 kişi kalmalarının sonuca direkt etki yaptığını dile getiren Kartal, “Tecrübeli oyuncularımız beklemediğimiz hatalar yaptı. Bu hareketleri onlardan beklemezdim. Alves’in de atılmasıyla, harika başladığımız, hatta koparacağımız mücadeleyi kabusla bitirdik. Yine de bir yenilgiyle hemen teslim olmayacağız. Önümüzde çok maç var. Ben ve oyuncularım, ayağa kalkacağız.
Toparlanıp bir an önce Gençlerbirliği, ardından da Beşiktaş derbisini hazır çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Gençler hazırlıkları başlıyor

Futbolcularını, mağlubiyet sonrasında yaşanan olumsuz havadan uzak tutmak isteyen Kartal’ın, takıma verdiği bir günlük izin öncesi de, “Bu yenilgiye ve protestolara kafanızı takmayın. Gidin ve kafanızı boşaltarak buraya gelin. Kimseyle de gereksiz diyaloglara girmeyin. Önümüzde daha çok maç var” dediği öğrenildi. Fenerbahçe, cumartesi günü Saracoğlu’ndaki Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına bu akşam başlayacak.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ